Vis oss ditt treningsbilde og vinn personlig treningsveiledning

Har du kommet i gang med treningene i det nye året?

Da kan du dele et bilde fra treningsøkten din og vinne personlig veiledning, medlemskap og hjemmetrenings-kit fra Webtrening.no. Gjennom veiledningen vil du få et treningsprogram fra webtrening som er tilpasset dine behov og mål, du vil få tips om kosthold og tilbakemeldinger på din progresjon online.

Alt du trenger å gjøre er å laste ditt treningsbilde opp på Instagram og bruke #webtrening. 

bilde

Hva er Webtrening?

Webtrening er et online treningssenter som leverer treningsfilmer rett til din TV, PC eller Ipad. Treningsfilmene er presentert som ulike sal-timer, slik vi tradisjonelt kjenner de fra treningssentere, hvor kvalifiserte instruktører leder deg gjennom øktene. Fordelen med Webtrening er enkel: nå kan du endelig trene når du vil, hvor du vil!

Webtrening passer perfekt for deg som enten ønsker å ta fatt på treningen, vedlikeholde den og/eller lære nye ting om trening og ulike treningsformer. På Webtrening finner du ulike treningstimer for alle, uavhengig om du er nybegynner eller godt trent. Som registrert medlem kan du velge mellom hele 300 filmer, samtidig som du får fri tilgang til tilleggstjenester som treningsdagbok, kaloriteller, diskusjonsforum og treningsprogrammer.

Tjenesten er enkel å bruke, og ikke minst super rimelig når det gjelder pris: nå kan du trene på Webtrening for kun kr 1,- første måneden. Deretter betaler du kun 79,- mnd – uten bindingstid!

Hvorfor stå i kø på overfylte treningssentere, når du kan gjøre jobben hjemme?

Få mer informasjon og registrer deg på Webtrening her

trening

Vi kårer beste treningsbilde

I februar kårer vi det beste treningsbildet på Instagram som er hastagget med #webtrening. Det kan være et bilde som viser trening på en ekstra kreativ måte, et bilde som viser ekstra gode treningsresultater eller et treningsbilde som estetisk sett skiller seg ut som kult, vakkert eller på en annen måte originalt.*

Vedkommende som stikker av med seieren får, i tillegg til tre måneders gratis medlemskap på Webtrening.no, personlig oppfølging fra en personlig trener i 30 dager. Under oppfølgingen vil du få treningsprogram fra Webtrening som er satt sammen etter ditt behov, avhengig av hva målene dine er. Du vil få kostholdsråd og tilbakemeldinger online i forbindelse med din progresjon. I tillegg får du et hjemmetrenings-kit bestående av blant annet treningsmatte og strikk, som er gode hjelpemidler å ha til hjemmetreningen. Vinneren kåres mandag 2. februar.

Se hva Sissel og Camilla oppnådde på 30 dager.

Nå kan du trene på Webtrening for kun kr 1,- første måneden. Deretter betaler du kun 79,- mnd – uten bindingstid!

Få mer informasjon og registrer deg på Webtrening her.

* Ved å delta i konkurransen tillater du at Webtrening kan benytte ditt bilde i forbindelse med omtale av konkurransen.

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.