Kun denne uken: vinterens råeste sak til kun 299

Miniskien som garantert setter fart på vinteren.

Du husker vel miniski fra noen tiår tilbake? Du snørte den lille saken på foten med den medfølgende reima, og hadde mer eller mindre kontroll når du suste ned bakken. Nå er miniski 2.0 her, og den er mye mer praktisk enn sin forgjenger. Her kommer du garantert opp i toppfart!

Ta en titt på årets miniski her.

Denne uken får du 20% rabatt på Onefoot miniski, som nå blir din for kun 299 kr. Årets morsomste sak for deg selv, et familiemedlem som setter pris på snø og utendørsaktiviteter, eller kanskje en venn.

miniski

Hva med å bruke Onefoot på vei til jobb, hvis du er en av de som sykler når det er bart ute? Med denne kommer du deg garantert fortere til kontoret, og ikke minst får du en mye morsommere tur enn hvis du bare går. For de yngre er Onefoot perfekt å bruke på skoleveien, og ikke minst til utendørslek med hele familien. Hvem kommer først ned bakken, og hvem kan flest triks?

Andre smarte vinterdingser

Dual Snowboards

52d0bcafffa2417bd4aa7996e67c91d1

Nok en morsom vri på actionfylt vinteraktivitet! Dual Snowboards skiller seg fra vanlig snowboard ved at det er en til hver fot, men farten blir lett den samme! Akkurat nå er disse nedsatt med 40% rabatt.

Airhole ansiktsmaske

11b5cc8f74c48102beeba3322d220833

Funksjonaliteten til denne er ganske lik en klassisk Buff, men utseendet er noe helt annet! Ta på en slik i skiløypa, så får du garantert oppmerksomhet. Finnes i mange kule og skrekkinngytende varianter! Sjekk også ut hysteriske Beardski Longbeard.

Truger

37336_88f5df5e7924fca19f2f2d8f9ebb032c

Dette er en sikker vinner! Truger lar deg gå steder som vanligvis er vanskelig å nå på bare ski, og gir vinterturen en ekstra følelse av å utforskning. Bra til både små og store! Outnorth har flere modeller.

Akebrett

9016352079902 (1)

Akebrett og vinter går hånd i hånd. Til minstemann, og for de eldre også forsåvidt, har vi gravd frem dette enkle akebrettet fra velkjente Stiga. Svært billig moro. Dersom du vil ha litt mer fart og action så er nok Stigas Snow Rocket for deg. Akerbrettet er laget av lettvektsskum, og er laget for at du skal kunne ta maksimalt med løpefart før du slenger deg utfor.

Godt tak på glattisen

fc39e47adce5f9412157904c93985916 (1)

Hvis den glatte snøen ikke er noe særlig for deg, men du fortsatt har lyst til å ta en tur ut så trenger du Nordic Grip Mini-brodder. Båndene med brodder setter du rundt skoene dine, noe som gir deg bedre tak ute på glatta. Hvis du vil ha enda litt ekstra støtte kan du legge med et par turstaver. Da skal du være klar for ganske glatte forhold.

Klassikeren

8960676134942 (1)

Vi har verdens største spark i Trysil, og mange har en spark stående et sted hjemme som tar opp plass i garasjen. Denne sparken er litt smartere. Den kan legges sammen slik at du får mer ut av garasjeplassen din. Smart og plassbesparende.

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.