Dingsene friskusen vil ha i vinter

Dette er dingsene du vil ha til vinterens uteaktiviteter og hytteturer.

Mobiltermometer

Vi nordmenn er veldig opptatt av været, det er det ingen tvil om. Men hvor ofte har du egentlig et termometer tilgjengelig når du lurer på hvor varmt det er? Med Thermodo kan du alltid sjekke hvor varmt (eller som oftest kaldt) det er ute, når som helst og hvor som helst. Perfekt til hytteturene når ingen kan bli enige om hvor kaldt det egentlig er ute, eller når du vil sjekke hvor mange grader det faktisk er på toppen av fjellet.

dbd45b6e885a7da9a12253ddaaa8c484Se nærmere på Thermodo her.

Den lille saken plugges i mobilen din, og bruker en hyperfølsom sensor til å lese av temperaturen. Resultatet kommer opp i en egen app i smarttelefonen din, og viser alltid korrekt temperatur. Prøv å legg fingeren over sensoren, så ser du at temperaturen endrer seg! 

Turovnen som lader mobilen

biolite-campstove-1

Biolite Campstove er helt genial. Ta med den lille saken på gå- eller skituren, og nyt de varme flammene mens mobilen lader seg opp. Den lille ovnen bruker kun biomasse, kvist og småved som fyringsmateriale, og koker 1 liter vann på 4,5 minutter. Bruk den for eksempel til å varme deg, koke vann eller grille marshmellows. 

Sjekk ut Biolite her.

12-065-h_1Mobilhansker

Vi vet alle hvor ubehagelig det kan være å ta av hanskene for å taste på mobilen når det er ordentlig kaldt. Med Agloves trenger du ikke det! Disse hanskene er nemlig touch screen-vennlige, og lar deg bruke mobilen fritt uten å fryse på fingrene. Perfekt til høst- og vinterturene, og egentlig generelt når du går utendørs i tiden som kommer.

Bestill Agloves her.

Safe walker

grip

Is, snø og glatt føre er ikke bare-bare å bevege seg på. Er du en av de som synes det kan være vanskelig å ta seg frem på vinterføre men helst vil unngå brodder som du fester på skoene, er kanskje Nordic Grip safe walker noe for deg. Skoene er utstyrt med patentert IceLock-teknologi, en piggfri antisklimekanisme som gjør at du kan bruke skoen på alle underlag og gulv uten bekymring. I tillegg er de vanntette og har foring, slik at du holder deg varm i minusgrader. 

Se nærmere på skoene her. 

426b03741157b3b2dfc47fd16b308fc2Håndvarmer

Hvis ikke hansker er varmt nok, er Zippo håndvarmer din beste venn i vinter. Du fyller den med lightervæske før du går ut, og Zippo holder seg varm i 12 timer. Bruk den når du skal være ute lenge, når du skal på jakt eller hvis du rett og slett er en frossenpinn som trenger litt ekstra håndvarme i ny og ne.

Flere dingser til friluftsliv og annet finner du her og her.

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.