– Vil gi nordmenn litt mindre dårlig samvittighet

Ole Martin Alfsen metter magene til flere tusen nordmenn hver uke.  Han er kjent fra TV-programmet «4-stjerners middag» og har skrevet den suksessfulle «Familiekokeboka» sammen med kokkekollega Tom Victor Gausdal. Men til daglig jobber Ole Martin med å fylle norske mager med sunn og fornuftig mat, samtidig som han gjør hverdagen din både litt enklere og litt billigere.

Ukentlig komponerer Alfsen forskjellige menyer for Godtlevert.no som du få kan levert hjem på døra. Utstyrt med spennende oppskrifter og gode råvarer skal du enkelt kunne lage middager til hele familien som om du skulle vært den kjente TV-kokken.

– Mitt mål er å få folk til å spise bedre, unngå halvfabrikata og dårlige løsninger som gjør at folk for dårlig samvittighet, sier Ole Martin Alfsen. Alfsen er opptatt av gode råvarer, fra norske leverandører så langt det er mulig. Derfor kan man se kvalitetsmerker som Jens Eide, Stangekylling, Vestfold Fugl, Fiskcentralen, Lunde Gård og Elstøen Gartneri på leverandørlisten.

– Det er også viktig at leverandørene er miljøbevisste. Blant annet bruker vi fisk fra en leverandør i Ålesund som kun bruker linebåter til å fange fisken. Slik er vi sikre på at minst mulig garn og andre ting som må kastes etterpå brukes for å fange fisken, sier Alfsen.

Bestill middag levert på døra fra Godtlevert.no her.

uke38-laksekarbonadermedtza

Foto: Stian Broch. Dette er ikke så vanskelig å lage som det ser ut som – oppskriftene og råvarene kan du få rett hjem på døren.

Passer for alle

Som kunde hos Godtlevert.no kan du hver uke velge mellom Alfsens tre menyer.

– Vi fokuserer på at kunden skal ha et sunt og fornuftig kosthold, og i løpet av en uke vil du alltid få levert minst en fisk-, en kylling- og en kjøttrett. Porsjonene er basert på tallerkenmodellen slik at cirka halvparten av middagsretten skal bestå av grønnsaker, forteller mesterkokken.

Alle skal kunne klare å finne én meny som passer for dem. Expressmenyen er for deg som ikke vil bruke mye tid på matlaging. Originalmenyen utfordrer smaksløkene noe mer, men tar litt lenger tid. Perfekt for småbarnsfamilien er barnemenyen – til tross for navnet passer den både for store og små.

– Barnemenyen tar hensyn til hvordan barna liker å spise, og inneholder lite e-stoffer, salt og andre tilsetningsstoffer. I tillegg er oppskriftene enkle slik at barna også kan være med å tilbrede middagen, sier Alfsen.

For de som vil ned i vekt, eller leve litt letter, utvikler også TV-kokken en ukentlig meny i samarbeid med Grete Roede, kalt Roedemenyen.

uke-38-raviolimedtomatsauso

Foto: Stian Broch. Barnemenyen er komponert med tanke på hvordan barn ofte spiser, men passer like godt for store og små.

10.000 aktive kunder

I dag har Godtlevert.no cirka 10.000 aktive kunder. Det er mange grunner til at så mange nordmenn velger å få ukens middagsmeny ferdig komponert sammen med råvarene på døren:

– Slipper å planlegge så mye

– Sparer penger

– Variert mat

– Blir en bedre kokk

– God kvalitet

– Enkle oppskrifter

Dette er bare noen fordeler som fornøyde kunder ramser opp når de forteller om Godlevert.no, og som bør være grunner gode nok til at du også vil prøve Ole Martin Alfsens middagsmeny.

Bestill middag levert på døra fra Godtlevert.no her.

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.