Verdens smarteste nøkkelknippe

Du har kanskje vært borte i verdens smarteste lommebok før. Kanskje du til og med er en av de som har gått til innkjøp av den. Her har du lillebroren – verdens smarteste nøkkelknippe.

Hva har du i lommene?

I venstre lomme ligger verdens smarteste lommebok trygt og godt plassert alene. I høyre lomme ligger mobiltelefonen og nøklene og krangler om plass. Mobiltelefonen har kostet noen tusenlapper, og må nå kose seg med husnøklene som kjærtegner skjermen med skarpe kanter – kanskje ikke den aller beste behandlingen av elektronikken. Kanskje har du allerede satt på et Rhino Glass (og det bør du – se videoen), men nøklene kan fortsatt skrape telefonen på sidene og bak.

En genial løsning

orbit-key-2

Der kan dette nøkkelknippet hjelpe. Med nøkkelknippet fra Orbit blir nøklene «gjemt» innenfor et bånd av gummi (eller lær, dersom du vil ha premium-versjonen), noe som gjør at du unngår ripene på telefonen (eller på andre ting du har i lomma). I tillegg er den stilig å se på også, og blir ikke stor og klumpete som et vanlig nøkkelknippe.

UKESTILBUD: Akkurat nå kan du gjøre et kupp på populære Orbit. Produktet er nemlig satt ned med 20 prosent og tilbudet værer ut uken.

Andre nøkkelgreier

Key Pete og Key Petite

key-pete-blue-2 key-petite-hvit-1

Leter du mye etter nøklene? Disse stilige nøkkelknaggene kan hjelpe på med det. Fest dem på den døra du mest sannsynlig åpner mest i løpet av en dag: kjøleskapdøra. Nøkkelholderne har 4 sterke magneter: 3 for å feste den, og én for nøklene. Key Petekommer i blått, og Key Petite kommer i hvitt.

Magnetisk «sky»

nokkelholder_sky_3

En annen variant er denne magnetiske skya. Den har tre skjulte magneter for festing av nøklene, og kan henges opp på veggen.

Livsviktig

nokkelapner_5

Til slutt må du ha det viktigste du kan ha på nøkkelknippet, med unntak av nøkler så klart: en flaskeåpner.

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.