Utstyret alle Star Wars-fans trenger

Fra R2-D2 saltbøsse til Darth Vader i kakevariant.

For tiden filmes Star Wars: Episode VII i regi av J.J. Abrams, og vi gleder oss allerede til filmen slippes i 2015. Ja, det er fortsatt en stund til, så hva er vel bedre enn å korte ned ventetiden med noen råkule Starwars-effekter?

Blant nyhetene vi synes er ekstra kule, er de superpraktiske salt- og pepperbøssene R2-D2 & R2-Q5, og det smarte R2-D2-eggeglasset. Vi vet allerede at R2-D2 skal være med i Episode VII, og kan ikke forestille oss kulere kjøkkentilbehør. 

79cd433867f5a10f0d45eca3d2a64b86 (1)

Nå du har eggeglasset, må du selvfølgelig også ha en matchende eggeklokke/kjøkkenur. Vri på hodet til R2-D2 (han er jo en robot, så han tåler det), og han vil gi deg beskjed når tiden har gått ut.

cdc8d5b62a6c203af58c0d45371b6ca9Sjekk også ut det tøffe R2-D2-kaffekruset og ikke minst kakeboksen. Hvis du ikke har skjønt det allerede – R2 D2 kan brukes til det meste. Det kan også Darth Vader, her opptrer han for eksempel som kakeform. Bare forestill deg å diske opp med en Darth-kake neste gang det er fest! Rått. Formen kommer også som en Stormtrooper, så hvis du synes Darth Vader-kake blir litt for skummelt kan du gå for en Stormtrooper i stedet.

Du kan til og med slå til med silikonformer som lager enten isbiter eller sjokoladefigurer à la Star Wars. Ganske kult med en frossen Han Solo i sommerdrinken, eller hva?

Darth

Det finnes også en hel del kule Star Wars-effekter hvis vi beveger oss bort fra kjøkkenet. For deg som liker å ha det behagelig, er de mange morgenkåpene noe du bør ta en titt på. Våre favoritter er Jedi, Darth Vader og Chewbakka-morgenkåpene, for ikke å glemme Yoda i barnestørrelse. Hvis du kjenner noen som ikke klarer å slutte å snakke om Episode VII, vil vi tørre å påstå at en slik morgenkåpe er den perfekte gaven.

6d5ad8686021f1a22d8004c2ca43e88bEn annen dings som garantert gir deg en god start på dagen, er denne tøffe vekkerklokka. Her kan du velge mellom Darth Vader, Yoda, en Stormtrooper og Darth Maul. Vekkerklokka er offisielt lisensiert av Lucas Film og LEGO, og for å slå av alarmen slår du så klart klokka på hodet.

Helt til slutt, når du har skaffet deg utstyret du har lyst på, er det én ting som gjør hjemmet til en Star Wars-fan komplett. Vi snakker da selvfølgelig om originale filmplakater fra lanseringen av den første filmen i 1977, som definitivt gjør seg på en hver vegg. Disse plakatene er en reproduksjon av originalene fra 1977, og er ikke rent lite kule. May the force be with you!

59d6d28f4daef543de0d70125aeb7a3b

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.