Ukens 5 motekupp!

På Norges nye moteBazar er det til enhver tid mulig å gjøre gode kupp.

Bloggere, kjendiser og andre fashionistaer (deg?) legger nemlig ut «nye» klær til salgs hver dag – klær man har gått lei eller vokst ifra.

Fem ting vi digger!

Vi har plukket ut fem «items» som vi liker ekstra godt, for å friste deg litt. Husk at det kun er et plagg av hver, så førstemann til mølla-prinsippet gjelder.

1. Sort partykjole
Kjempesøt sort kjole for deg som trenger noe til julebordet eller nyttårsaften, og ikke har lyst til å betale det hvite ut av øyet . Kjolen er fra merket Somedays Lovin, finnes kun i str. medium og er aldri bruke av nåværende eier. Kun kr 580,-

 Klikk her for å lese mer

2.Fuskepels til festen
Hvem drømmer vel ikke om å se ut som en prinsesse fra tid til annen, og med denne lekre «pelsen» fra Lipsey er det akkurat det du vil gjøre. Pelsen er like fin til hverdags som til fest og selges til førstemann for kun kr 700,-

Klikk her for å lese mer

3. Ilse gummistøvler
Gummistøvelsesongen er her for fullt, og disse lave variantene fra Ilse Jacobsen er kjempefine, og i motsetning til mange andre er disse foret, varme og derfor deiligere. Heldig er den som bruker str. 38, for støvlene er lite brukt og selges for kun 400,- (Ny pris 1100,-)

Klikk her for å se nærmere på gummistøvlene

  

4. Parajumper jakke
Ute etter en god, varm og stilig vinterjakke. Da kan du gjøre scoop på Bazar nå, for mange har gått lei av vinterjakkene sine og ønsker å selge de selv om de ikke er slitt ut.
Understående jakke er fra Parajumper og selger ber om bud.

Klikk her for å se mer 


5. Veske Alexander Wang (Budrunde pågår!)
Vakker hverdagsveske som vi alle gjerne vil ha. 3500,- er budt, men det er fortsatt mulig å by over for selger ønsker seg 4500,- Hvem blir den heldige vinner av budrunden?

Klikk her for å delta på budrunden

Klikk her for å se flere godbiter på Norges nye motebazar!

 

 

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *