TVn både han og hun elsker

Det har vært kjærkommet for alle som ønsker en veldig god TV at Samsung har kastet seg inn i (og vunnet) flatskjermkampen. Etter at firmaet satset på design har man kunne kjøpe tv-apparater som er like fine å se på som de har strålende funksjoner.

Modellen som i fjor vant Highly Recommended på FlatpanelsHD heter Samsung UE46ES8005. Nå er akkurat navnene på tv-apparater noe man virkelig kan gå seg vill i, siden man lager forskjellige modeller med små forskjeller til forskjellige leverandører.

Det vi snakker om er toppmodellen til Samsung, og dette er 46-tommers versjonen. Hvorfor akkurat den? For de aller fleste rom hvor et slikt apparat skal stå er det akkurat riktig størrelse. Så lenge du ikke sitter lenger vekk enn litt under 3 meter (altså 3 meter og under) så kan du nesten ikke ha større tv, for da får ikke øynene dine med seg hva som skjer.

TVn har selvfølgelig 3D-mulighet, er en slik SMARTtv som kan kobles på nett (innebygget trådløst i  tvn), den kan styres uten at du bruker fjernkontrollen (!) og har også innebygget digital mottager.

Og den ser veldig, veldig bra ut.

Les mer om tvn her og sjekk prisen

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *