Triksene som gir interiøret et personlig preg

Mange liker å sette sitt eget personlige preg på interiøret uten at det må skje på bekostning av en tom lommebok. Det er heller ikke nødvendig med de store endringene for å følge interiørtrender og stiler.

Ønsker du et interiør med en personlig touch, kan et par små, enkle grep være nok til å skape effekten du ønsker. Det eneste du trenger er fotografier.

Kreativ bildevegg

En flott måte å gi interiøret litt sjel på, er å bruke fotografier. Det er både personlig og dekorativt, og kan tilføres på mange måter.

Finn frem gamle fotografier og lag en helt personlig veggdekor som ingen andre har. En egendesignet bilderamme eller en bildevegg med familiebilder kan være et originalt  innslag. Velger du å bruke fargebilder eller bilder i svart/hvit, har begge sin egen sjarm og historie.

Vi har sansen for bildevegg med rammer i ulike størrelser. Dette er vakkert, stilfullt og gir et fantastisk blikkfang for de beste minnene.

Her kan du fremkalle dine bilder  

Tøff tapet og veggdekor

Lerret er virkelig flott, og dine beste fotografier fortjener en plass på veggen. Du kan friske opp i hjemmet med å lage lekre lerret med dine egne bilder, pynte glatte flater med kul veggdekor eller lage eget fototapet. I jakten på hva som skal pryde dine vegger finnes det utallige muligheter, og det er bare å bruke fantasien.

Se hele utvalget av fotoprodukter her

Personlig pynt

Gamle familiebilder eller naturbilder på puter og vegg vil også tilføre hjemmet mye sjel og varme. Du kan finne frem blinkskuddene og få trykket dem på blant annet puter, kopper og smykkeskrin. Slik vil du tilføre interiøret unike elementer som samsvarer med din smak og personlighet.

Du kan bestille alt på nett her

 

 

 

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *