Treningsutstyret du bør ha hjemme

Se hvilket treningsutstyr som gir deg den ultimate hjemmegymmen, og hvilket du bør ta med på ferie i sommer.

Har du ikke kommet helt i sommerform, eller er det litt langt til treningssenteret? Med treningsutstyr i huset blir det mye lettere å faktisk få trent jevnlig! Mye av dette utstyret kan du til og med ta med deg på ferie, så nå er det ingen unnskyldning for å ikke holde deg i knallform i sommer.

Med i kofferten

Kofferten

 

I sommer vil vi ha treningsutstyr som vi kan bruke hjemme, og samtidig ta med i kofferten på ferie. Det er ingen som sier at du må miste formen og glemme gode rutiner i ferien!  Et hoppetau er for eksempel en kjempegod investering – med dette kan du trene kondisjon hjemme, og det tar veldig lite plass i feriekofferten.  Trene hjemme kan du også gjøre med en fitnessballog før den er oppblåst er den perfekt å ta med seg på tur.

En yogamatte bør også få bli med i kofferten din i år, sammen med pulsklokka som lar deg følge med på pulsen under løpeturene på stranda.

Enkelt utstyr

Vekter

Dette er utstyret som tar lite plass, er billig og som de fleste har bruk for. Hvis du har planer om å investere i treningsutstyr, er et par manualer noe av det første du bør skaffe deg. Med et par manualer hjemme kan du ta mange øvelser, som flies, brystpress og utfall med vekter. Her finner du et stort utvalg manualer, inkludert et manualsett hvor du selv kan justere vekten.

Finn mer treningsutstyr på Bodyfitness.no.

Trener du mye vekter gjør du lurt i å investere i et par treningshansker som disse, så får du et godt grep samtidig som du sparer huden i hendene dine for mye hard påkjenning.

For å trene hardt, rått og effektivt, er også kettlebells noe av det beste du kan skaffe deg. Den gamle russiske treningsformen har virkelig gjort sitt inntog på treningssentre og i treningsprogrammer de siste årene, og er en svært effektiv treningsmetode både for deg som vil bygge muskler og for deg som vil bli definert.

Den ultimate hjemmegymmen

y

For deg som virkelig vil gå «all in», finnes det også større apparater du kan kjøpe til hjemmegymmen. Abilica X4 er en multigym for deg som kun vil ha det aller beste – her er det plass til at 4 kan trene samtidig, med fire separate vektmagasiner.

Se nærmere på treningsapparatet her.

Apparatet har en egen stasjon for uttrekk med hele 27 ulike høydeinnstillinger, noe som gir uendelig antall muligheter for trening av rygg, armer og overkropp.

Apparater

Til hjemme-gymmen kan du også investere i en ellipsemaskin eller en stepmaskinog for deg som liker å løpe kan en tredemølle hjemme være akkurat det som får deg i toppform.

Her finner du et stort utvalg tredemøller i alle prisklasser.
Prøv slyngetrening hjemme med Redcord Trainer.

Prøv slyngetrening hjemme med Redcord Trainer.

Er det magen du ønsker å fokusere på, finnes det også apparater med hovedfokus på dette. Sjekk for eksempel ut AB X Power, som også kan benyttes til knebøy og andre øvelser.

Du bør også ta en titt på superfunksjonelle Redcord Trainer, som lar deg trene effektiv slyngetrening hjemme. Det er ikke uten grunn at slyngetrening har eksplodert i popularitet de siste årene – med slynger kan du trene alle øvelser i ett og samme apparat, og du trener kjernemuskulatur og kroppsbevissthet i alle øvelsene du gjennomfører.

 

Mer treningsutstyr finner du på Bodyfitness.no.

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.