Treningstøyet menn må ha i vår

Det sier at treningsopplevelsen blir så mye bedre om man har behagelig og kult treningstøy på.

Vi har plukket ut ti treningsvinnere for menn.

1. Craft Treningsskjorte

En kul treningstskjorte i lett, smidig, og pustende trikot for optimal bevegelighet. Treningstskjorten er laget av et funksjonsmateriale, som gir maksimal ventilasjon der det kreves. Perfekt til løping, med ventilerende meshrygg.

tee

Sjekk størrelser og fargemuligheter her

2. Asics Gel-Kayano 19

Asics Kayano er en sko som trenger lite introduksjon. Dette er den siste modellen i den prisvinnende Gel-Kayano-serien som styrker videre Asics ledelse i støtdempingskategorien. Gel-Kayano 19 er betydelig lettere enn forgjengeren, samtidig som den beholder den velkjente blandingen av demping og støtte som er perfekt for de med svak til moderat overpronering. Sålen er fylt med gelé som gjør skoen svært behagelig på asfalt. Skoen gir maks støtte på lange, rolige løpeturer.

Se nærmere på løpeskoene her

 

3. Reebok Crossfit Feather Jacket

Reebok Crossfit windbreaker til herre med tøft camoprint. Dette er er superlett og pustende overtrekksjakke som er laget i PlayDry materiale som er hurtigtørkende og gir maksimal fuktighetstransport. Perfekt å bruke til og fra trening, løpetur eller til oppvarming.

vindjakke

Du finner jakken her

4. Compression tights

Disse treningstightsene fra 2XU har fått mye skyt for sin kvalitet og passform. De er laget av materialet PWX FLEX som gir best mulig bevegelighet, samt meget god støtte til legg-, lår- og setemuskulatur. Kompresjonstightsene har gradert trykk i bena som øker blodsirkulasjonen, noe som kan bidra til økt prestasjon og restitusjon.

Se kompresjonstightsen her

 

5. Pulsklokke fra Garmin Forerunner 210HR

Denne super-brukervennlige teknologien gir nye, fantastiske dimensjoner i treningen uansett om uansett om du trener inne eller utendørs. Men Forerunner® 210 HR kan du holde oversikt over alle aspekter av din treninge – logge dine treningstider med distanse, gjennomsnittsfart og rundetider, analysere utviklingen i dine prestasjoner, og vise deg konstant hvor mye du anstrenger deg.

Les mer om pulsklokken her

 

6. Nike Performance 7″ Stretch Woven 2-in-1 Shorts

Disse shortsene er laget med Dri-FIT teknologi som gir gode pusteegenskaper, optimal ventilasjon, og god fukttransport i varme forhold. Flott for løpere på jakt etter en ultralett og behagelig treningsshorts som gir god komfort.

Sjekk størrelser og fargemuligheter her

 

7. Nike Armband Diamond

Smartphonefutteral fra Nike som festes på armen med borrelås. Passer de fleste smarttelefoner og MP3-spillere, og beskytter både fra regn utenfra og svette fra kroppen.

Sjekk den ut her

 

8. Houdini Men’s Airborn Boxers

Riktig undertøy er avgjørende for din komfort i samband med fysisk aktivitet. Boxershortsene fra market Houdinis er myke mot huden, puster optimalt og transporterer aktivt fukt fra huden for et tørt mikroklima nærmest kroppen. Denne boxeren er laget av en unik blanding av silke og merinoull som er lett og tørker raskt. Med Alpha-sømmer for optimal komfort og perfekt passform.

Sjekk utvalget av underbukser her

 

9. New Balance

Langermet t-skjorte fra Craft for kjøligere vær med avrundet halskant og meshdetaljer i ermene, foran og i ryggen.  Laget av material som transporterer fuktighet bort fra kroppen for å holde deg tørr og sval under trening.

tee

Du finner den her

 

10. Nike Performance Anti Blister

Funksjonell treningssokk med Dri-Fit-teknologi for varme dager. Sokken er ergonomisk utvikling for løping, gir god sirkulasjon og suveren kjøleeffekt. Den har perfekt passform, god kvalitet og meget gode pusteegenskaper.

Du finner dem her

 

LES OGSÅ: The Italian Job: Kult og maskulint

LES OGSÅ: Armbåndet som er din personlige trener

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.6 kommentarer til “Treningstøyet menn må ha i vår”

  1. Steffen Hautala

    Alle med litt øye for design ville nok snudd seg i graven før dem tok på seg disse produktene, uansett hvor godt produktene puster.

    Svar
  2. Daniel

    Dette er nok perfekte klær for menn som er på treningsstudio, men ikke for menn som trener.

    Svar

Legg igjen kommentar