Topp 10 elektronikkgaver til jul

Elektronikkgaver tar aldri feil. Vi har samlet våre beste tips og kommet opp med de 10 beste elektronikkgavene du kan gi bort i år.

1. Revo Superconnect – designvinner med særdeles god lyd. Toppmodellen (koster 3 389) for den som virkelig vil ha en god radio. Her finner du den hos NetOnNet.

2. Febertermometeret Withings Thermo – dette bør alle familier ha i huset. Du måler feberen på 2 sekunder og får helt nøyaktig resultat.

elektro_1

3. Fitbit Charge 2 – Det er mange smarte dingser der ute, men denne er den smarteste – spør du oss. Ble kåret av Elektronikkbransjen til årets smarte dings, og CNET omtalte den som den beste Fitbit til nå. Her finner du den hos Coolstuff

4Sony MDR-1000X – årets lydprodukt (hodetelefoner). Her får du lydkvalitet i særklasse og en brukertilpasset støydemping som fungerer brillefint – når du ikke er i bevegelse.

5Oral-B Genius 9000 – årets småelektriske (tannbørsten som reduserer tannlegeregningen betraktelig).

elektro_2

6. Samsung Galaxy S7 Edge  – årets mobil. Dette er en svært god og vannavstøtende telefon med fin sideskjerm. Modellen med 32 GB koster 7 799 kroner. Her kan du kikke nærmere på den.
7. Samsung 55 SUHD – rask, pen, UHD 4K og en pris som ikke skremmer alt for mange. Her finner du den. 

8. Wilfa kaffekvern – høykvalitets kaffekvern til de fleste behov. Sjekk den her. 

elektro_3

9. Kindle Voyage – storebroren og den nyeste versjonen. Enda bedre leseopplevelse. Se nærmere på den her.

10. Xbox One S 1TB – den oppdaterte versjonen av Xbox One er intet mindre enn strålende. Se nærmere på den her. 

Playstation 4 Pro – det samme kan sies om det som har blitt omtalt som den siste Playstation slik vi kjenner det. Se nærmere på den her. 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.