Supertilbud: Få med gratis pulsbelte med aktivitetsmåleren

Nå kan du gjøre et superkupp på et supert treningsarmbånd.

c5f522ce589ef00d0db78e624e521fb9Armbåndet vi snakker om er Garmin Vivofit, et treningsarmbånd som er produsert av den kjente GPS-produsenten Garmin. Dette vanntette treningsarmbåndet har fått veldig god mottagelse, og kanskje først og fremst batterikapasiteten. Med en batterilevetid på ett år (!) betyr det at du aldri går tom for strøm mens du måler din aktivitet.

Nå får du – så lenge lageret rekker – også et supertilbud. For den samme prisen som aktivitetsmåleren vanligvis koster får du også med et pulsbelte til normalpris 495 kroner.

Teknisk Ukeblad ga armbåndet 8/10, og skrev følgende:

Garmin Vivofit er en fresh tolkning av aktivitetsarmbånd-produktet, og det er rett og slett veldig befriende å slippe å lade minst én gang i uka. Vi liker også veldig godt at den har skjerm som kontinuerlig er på og dermed fungerer fint som armbåndsur.

Armbåndet er i plastikk, og ligner en del på Fitbit. Også Garmin har sin egen app for smarttelefoner samt et eget nettsted.

419318-garmin-vivofit-garmin-connect-web-app

Amerikanske TopTenReviews skriver følgende:

The Vivofit has a lot in common with other smart pedometer bracelets, but its customization and battery life make it stand out in a crowded field.

Sjekk ut tilbudet her – så lenge lageret rekker 

 

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.