Supertelefonen som skal utkonkurrere iPhone

Snart en den her.

Har du hørt om NoPhone? «Det er et teknologifritt alternativ som hjelper deg å holde kontakten med den riktige verden», skriver produsentene.

Har den kamera? Nei. Er den kompatibel med Bluetooth? Nei. Kan du ringe med den? Nei. Er den sikret mot toalettskåler? Ja.

Hæ?

Så, hva er egentlig denne dingsen?

Et kunstnerisk prosjekt som skal få deg til å tenke. Ja, det er en plastholder, det skal vi ikke legge skjul på.

Ideen med NoPhone er enkel: Ta den opp. Hold den. That’s it.

Overraskende nok har etterspørselen vært stor, hvilket har overveldet de tre grunnleggerne Van Gould, Ingmar Larsen og Ben Langeveld. Ikke-telefonen var bare ment som en satirisk kommentar på vår mobilavhengighet. Personene bak produktet har nå samlet over 100.000 kroner for å gjøre ideen til virkelighet. Tror det eller ei, har over 2000 allerede forhåndsbestilt.

Funksjoner

NoPhone har mange interessante egenskaper. Den er:

– Vanntett
– Batterifri
– Behøver aldri oppdateres
– Kan ikke knuses

Den har selvfølgelig noen små mangler. NoPhone mangler nemlig noen viktige trekk som mange gjerne forbinder med moderne mobiltelefoner, deriblant skjerm, batteri, operativsystem, bluetooth-kompabilitet og mulighet for Wi-Fi-tilkobling. Du kan heller ikke ringe med NoPhone, noe  som forklarer det noe merkelige navnet.

I motsetning til andre smartphone-fristelser koster NoPhone 12 dollar, så det er plass i budsjettet hvis du vil oppdatere til selfie-versjonen med innebygd speil.

NoPhone oppfyller kanskje ikke alles behov når det gjelder mobilbruk. Ettersom funksjonaliteten er omtrent den samme som den hos en treplanke, så er nok dingsen uansett for spesielt interesserte. Det ligger vel litt i navnet, uansett.

For deg som skal ha noe bra

Det er veldig mange mobiltelefoner på markedet, og det kan være vanskelig å vite hvilke som faktisk er gode. Vi har plukket ut noen mobiler som på hver sin måte er virkelig gode kjøp.

Sony Xperia Z3 Compact 

Denne kompaktmobilen ble spesielt anbefalt i Lyd og Bilde, og er en robust telefon som tåler det meste. Lillebroren til det som kanskje er markedets beste telefon.

Sony Xperia Z3

Denne telefonen fikk 10 av 10 hos Amobil, og er spesielt anbefalt hos Lyd og Bilde. Supert design og en telefon som virkelig tåler en god del. Supert kamera. Telefonen for de aller fleste som krever en allroundmodell. Ja, det er denne du skal ha istedenfor den telefonen fra selskapet med fruktlogoen.

telefoner

Cat Dual Sim 
Dette er telefonen for deg som trenger at den skal tåle mye, virkelig mye. Den blir kalt nærmest uknuselig, og er super å ha for deg som er mye i aktivitet på jobb eller fritid.

Samsung Galaxy Note 4 

824512Treerversjonen er den beste telefonen vi noen gang har brukt, og vi har store fohåpninger for denne også. I skrivende stund er den ikke lansert, men vi tar den med på bakgrunn av nummer tre. Batterikapasiteten er økt, skjermen bedre og pennen skal fungere enda bedre enn den gjorde før.

iPhone 6

Så kom Apple tilbake. Mange hevder at funksjonene også finnes på andre telefoner, men dem om det. To strålende telefoner (pluss og vanlig)

Rhinoshield

Gjør telefonen sikker for knusing. Veldig hendig for alle som er litt glatte på henda… 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.