Styr musikken med iPaden

Libratone Live har en klassisk, skandinavisk design og ser mer ut som et møbel enn en høyttaler.

Det kommer til å ligge mange slike duppeditter under juletrærne i år.

De trådløse vidundrene som gjør at du kan styre husets musikkanlegg direkte fra iPaden, iPoden og iPhonen, blir stadig mer populære.

Vi har samlet noen av de feteste produktene som kan kjøpes på nettbutikken mpx.

Libratone Live AirPlay-høyttaler
Libratone Live er en ny type trådløs høyttaler. Den begynner å spille musikken så fort en iPod, iPhone, iPad eller Mac er innen rekkevidde, og stopper når den er utenfor den. Enklere blir det ikke. Libratone Live har en klassisk, skandinavisk design og ser mer ut som et møbel enn en høyttaler. Den suverene lydkvaliteten gir en musikkopplevelse i full 360-graders surroundlyd.

Les mer om Libratone Live og bestill produktet her.

Logitech Wireless Boombox
Bruk nettbrettet eller smarttelefonen som berøringsskjermspiller og fjernkontroll som spiller av stereolyd direkte til din Wireless Boombox. Høyttaleren samarbeider problemfritt med iPad, iPhone, iPod touch og andre enheter som støtter trådløs Bluetooth-lydprofil (A2DP). Plasser den hvor som helst innen 10 meter fra den mobile enheten.

Les mer om Logitech Wireless Boombox og bestill produktet her.

Creative D100 bluetooth høyttaler
Creative D100 er en moderne boombox som leverer trådløs lyd fra alle dine trådløse Bluetooth-enheter. Passer perfekt til fest da den takler høyt volum til tross for at den er billig.

Les mer om Creative D100 og bestill produktet her.

Creative Sound BlasterAxx SBX 20
Neste generasjons Sound Blaster har sett dagens lys – nemlig splitter nye Sound BlasterAxx SBX 20. For aller første gang har Creative integrert lyden av de trådløse høyttalerne og Sound Blaster-produktene sine i ett enestående produkt. Sound BlasterAxx drives av den høyytelses lyd- og taleprosessoren SB-Axx1 med fire kjerner og har dobbel mikrofon, og forvandler måten du opplever samtaler, filmer, spill, musikk og taleaktiverte applikasjoner med smarttelefoner og smartenheter på. Den leveres også med Creative Central – en applikasjon som gir deg mulighet til å kontrollere og tilpasse lyden i din hule hånd.

Les mer om Creative Sound BlasterAxx SBX 20 og bestill produktet her.

Creative ZiiSound D3X og DSx
Prisgunstig modulært trådløst høyttalersystem. Den eneste ledningen som er igjen, er strømkabelen. Creative hever nivået på trådløs underholdning ved å fjerne alle tilkoblede ledninger fra et trådløst system med flere høyttalere, slik at du får friheten til å plassere det der du ønsker. Fungerer med ALLE smartenheter og mobiltelefoner som er kompatible med Bluetooth-stereo.

Les mer om Creative ZiiSound D3X og DSx og bestill produktet her.

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *