Spesialtilbud på merkevarer

Er du på jakt etter julegaver, bursdagsgaver eller har rett og slett lyst på noe fint selv? Nå har du muligheten til å handle flotte produkter til kjøkken, hus og hage til en fantastisk pris.

Eksklusivt tilbud

Nettbutikken KomplettHome.no  ble lansert denne høsten og har allerede rukket å etablere seg godt i markedet med sine kvalitetsprodukter, lave priser og rask levering. Butikken feirer dette med å gi deg som Nettavisens leser et eksklusivt tilbud. Du får nemlig opptil 25 % rabatt på deres sortiment.

Rabatten varierer fra produkt til produkt, men på enkelte varer får du hele 25 %. Rabatten gjelder ikke allerede nedsatte varer, men da får du naturligvis samme gode pris som alle andre.

Tilbudet varer kun i 4 dager, til og med mandag 3. desember. Det lønner seg å være rask, hvis du vil sikre deg flotte produkter til en fin pris.

Merkevarer til rett pris

KomplettHome.no finner du mer enn 3000 produkter til kjøkken, hus og hage, så her finner du garantert noe som vil falle i smak hos både mor, far, tante, onkel, svigermor og bestefar til jul.

Slik aktiverer du din rabatt

  1. Opprett konto på KomplettHome.no (hvis du ikke allerede har en)
  2. Trykk på symbolet ”Min Side” øverst på siden
  3. Trykk på linken ”Avtale” som ligger til høyre under ”Kontoinnstillinger”
  4. Legg inn rabattkoden nettavisenrabatt og logg deg ut og inn igjen. Da er de rabatterte prisene synlig

Klikk her for å sjekke det store utvalget 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Legg igjen kommentar