Sparer 2000 kroner i måneden med maten levert på døra

Derfor anbefaler Heidi Isaksen Godtlevert.no til alle.

Heidi Isaksen fra Tromsø bor sammen med mannen Raymond og barna Martin (4), Kirsten (8) og Niclas (11). Med en familie på den størrelsen er det naturlig at middagsinnkjøpene koster både tid og penger. Men ved årsskiftet fant Heidi og familien en løsning som sparte dem for mye av begge deler.

Familien ville teste å få matvarene og middagsoppskriftene levert hjem på døren. Det ble en suksess.

– Tidligere føler jeg at vi hadde gått oss litt fast i middagsrutinene, sier Heidi, og legger til at de har hatt middag fra Godtlevert.no ukentlig siden januar.

Familien bruker ekspressmenyen som er en av fire menyer som man kan velge hos Godlevert.no. Ekspressmenyen er for folk som ønsker å bruke lite tid på middagslagingen, men samtidig spise sunn og spennende mat. For noen barnefamilier passer det kanskje best med barnemenyen. Roedemenyen er for de som vil leve litt lettere. Og originalmenyen er oppskrifter som tar litt lenger tid å tilberede, men som også utfordrer smaksløkene litt ekstra.

– Med ekspressmenyen får vi fine råvarer, og inspirasjon til ny mat. For oss med tre unger er det perfekt fordi det er hektiske ettermiddager, sier Heidi.

Bestill middag levert på døren fra Godtlevert.no her.

ole_martin_alfsen2

Foto: Stian Broch. Kokken Ole Martin Alfsen komponerer oppskriftene og setter sammen menyene hos Godtlevert.no.

Sparer 500 kroner i uken

Ikke bare får familien fordeler som variert mat og bedre tid, men de har også spart mye penger på å benytte seg av Godtlevert.no.

– Vi har faktisk regnet på det, og selv om det er litt variert sparer vi cirka 500 kroner i uken fordi vi unngår impulshandling ved kassa og lignende, forteller Heidi.

Også barna har stor glede av maten. Heidi kan fortelle at til og med Martin på fire, som kan være litt kresen, vil smake på all maten.

– Det er stor jubel blant barna hver gang esken kommer på døra, og alle skal være med å pakke opp, sier trebarnsmoren.

Foto: Stian Broch. Maten fra Godtlevert.no er sunn, god og enkel å tilberede.

Anbefaler Godtlevert.no til alle

Familien har også testet barnemenyen tidligere, men har landet på at ekspressmenyen dekker deres behov aller best. Alle liker maten, og den er enkel å tilberede.

– Det går veldig greit. Vi bruker noen minutter lenger på å tilberede maten enn det som står i oppskriftene, men det er verdt det fordi vi får en kjempegod middag, sier Heidi, og legger til at hun kan anbefale Godtlevert.no til absolutt alle.

Bestill middag levert på døren fra Godtlevert.no her.

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.