15 morsomme ting som gjør sommerfesten bedre

Bli festen konge med det ultimate partytilbehøret!

Visse ting gjør selv en kjedelig fest morsom, og ikke minst en morsom fest enda råere. Med disse 10 dingsene vil garantert både du og eventuelle gjester på din egen fest mimre tilbake med et stort smil om munnen.

1: Spin chill øl-kjøler

d47ea4b2f602bedd2900a7a914c8cdd5

 

Kald øl? Ikke no’ problem! Denne geniale saken gjør selv den mest lunkne øl iskald på ett minutt. Hvordan, spør du? Med snurring så klart! Den snurrer ølen din rundt, og når du så legger den i is blir den iiiiskald av den enkle grunn at væsken roterer.

Kjøp vidunderet her.

2: Is-shotteglass

ScreenHunter_160 May. 05 12.30

Dette er glassene du faktisk lager selv! Frys dine egne shotteglass i is, og gjør deg klar til å drikke av glass som både imponerer gjestene og ikke etterlater oppvask. Is-glassene passer perfekt til alle vår- og sommerfestene fremover.

Sjekk ut glassene her.

3: Beer tracker

531bb5f8fc39c71b886bbfb4940718f5

Hvis du er blant de som lurer på hvor mange det egentlig ble når du våkner dagen etter, er Beer Tracker løsningen for deg. Med denne kan du nemlig ha full kontroll på antall øl!

4: Diamant-isbiter

diamanter

Dette produktet er litt i samme gate som det forrige – det er laget av is, og gjør drinkene morsommere. Diamant-isbitene du kan lage med denne formen må vel sies å være det kuleste du kan stille opp med til jentefesten!

Se nærmere på diamant-isbitene her.

5: Popkornmaskin

27-259_2

Denne har vi skrevet om før, men den måtte så klart med på listen over kule partyting. Sett frem popkornmaskinen og disk opp med rykende varmt popkorn til gjestene, og de vil garantert elske deg. Du kan selvfølgelig bruke popkornmaskinen til hverdags også – den er for eksempel helt perfekt til filmkvelden.

Her kan du få tak i herligheten.ScreenHunter_161 May. 05 12.30

6: God gammel slager

Et polaroidkamera slår aldri feil! Knips bilder sammen, se på mens bildet kommer mer og mer frem og le av det morsomme resultatet. Tar du frem dette på festen, kan du til og med henge opp bildene fortløpende! Kulere dekorasjon får du ikke, og ikke minst får du fantastiske minner du kan ta vare på for alltid.

Ta en titt på kameraet her.  

 7: Beerpager

e2671e5b2e2b90ca04432b33e0134ad5

Denne er definitivt for de mer barnslige blant oss, det er det ingen tvil om. Det er en kjent sak at øl kan forsvinne litt utpå kvelden, og de gangene det ikke er fordi den er tom, så kan det være greit å finne den igjen. Og hva er vel bedre enn en god, gammel rapelyd? Det er nemlig det denne dingsen kan by på. Du mister ølen din, trykk på knappen, og vips – den raper til deg.

Finn Beerpager her.

8: Softismaskin

ScreenHunter_162 May. 05 12.30

Få ting sier vår og sommer mer enn softis, og nå kan du få din egen softismaskin hjemme i stua. Den koster ikke mer enn 399, og lar deg servere silkemyk softis til alle passende anledninger (og det er ikke få!). Hva med softis til hagefesten i sommer?

Se nærmere på softis-maskinen her.

9: Skallekrus

33dc8a2ea715a7f621c058a28227ae6e

Dette er rett og slett det kuleste glasset du kan ta frem når du har fest.

10: Pølsemaskinen

27-250_8

 

Den råkule pølsemaskinen har vi også nevnt tidligere, men altså – hva er vel kulere å dra frem på festen enn denne? Nattmat er noe alle har lyst på, og pølser er alltid et utmerket valg. Denne er det også garantert få av festdeltakerne som har hjemme selv.

Sjekk ut den kule pølsemaskina her.

11: Retro ølbrikke

60-013_1

Ølbrikker er alltid moro, og denne er blant de tøffeste vi har sett. For mange stemmer nok sitatet også ganske bra (i alle fall noen ganger). Kjøp inn et par ølbrikker, og skap god stemning på neste fest.

Her får du tak i ølbrikkene.

12: Linea6c25847b2afa51e50adae42587c7940

Ikke som i navnet Line, men som i en line du kan gå på! Blir festen litt kjedelig, er det bare å dra frem denne. Dere vil garantert slite med å gå på linen hvis dere ikke har gjort det mange ganger før, noe som gjør det til en underholdende aktivitet. Lag gjerne en konkurranse ut av linegåingen!

Kjøp line her.

Sjekk også ut disse råkule racerbåtene for mer festunderholdning.

 

13: Grandpa’s firefork

42c3f01a7289ef70b58cafc7c726714c

Så enkelt, og så smart. Grandpa’s firefork er en liten ståltrådings du trer på en hvilken som helst pinne, og vips så har du et genialt grillspyd. Ta med denne på skogstur, grillfest og når du mistenker at det kan passe med en grillpølse eller to.

Les mer om grillkameraten her.ScreenHunter_163 May. 05 13.42

14: Beer tjiller ølkjøler

Med Beer tjiller kan du (og vennene dine) sitte ute i timesvis og nyte kald drikke. Ingen liker varm øl, så denne vil garantert slå an på festen. Ha et par i huset til neste fest du skal arrangere, eller ta med deg en egen neste gang du skal på fest hos andre.

Her finner du beer tjiller.

15: Lasso vinholder

Gjestene som oppdager denne litt utpå kvelden, kommer garantert til å få noe å bryne seg på. Henger den i løse lufta? Hvordan er det fysisk mulig? Hvis du også lurer på det, kan du sjekke ut vinholderen her. 

ScreenHunter_164 May. 05 14.09

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.