Slik skal mannen kle seg denne våren

Vi har samlet de 7 hotteste trendene.

Med inspirasjon fra vår/sommer kolleksjonen 2014, viser vi deg hvordan du denne våren enkelt kan kle deg moteriktig fra topp til tå.

To motemust: Enkelt- og dobbeltspent blazer

Børst støvet av blazeren! Den enkelt- og dobbeltspente blazeren dominerer motebildet denne våren. Blazeren kan brukes over en enkel t-skjorte eller kombineres med en skjorte for et mer sofistikert uttrykk, og passer derfor like fint til hverdag som til fest. Vi har funnet flere ulike typer til en rimelig pris, som alle vil gjøre deg moteriktig denne våren.

Enkeltspent blazer

PM_Checked_blazer

1. A. Sauvage  2. Gant  3. Bugatti

 

Dobbelspent blazer

PM_DBBlazer

1. Tiger Of Sweden 2. Cavaliere 3. Tiger Of Sweden

Mønster

En annen gjenganger i motebildet denne våren er plagg med ulike mønstre – blomstermønster, militærmønster og polkadotter. Denne trenden kan enkelt kombineres med et par slitte jeans for et mer rocket uttrykk, eller med en av blazerne ovenfor for å fremheve en mer elegant stil.

Blomstermønster

PM_Floral

1. River Island  2. Native Youth  3. Urban Outfitters  4. St Jude

 

Militærmønster og polkadotter

PM_Prints

 

1. Tom Tailor Demin  2. Converse  3. Kiomi 4. Selected Homme

 

Fargesprakende joggesko

Kombiner gjerne et enkelt antrekk med fargesprakende og behagelige joggesko. Her er det kun fantasien som setter stopper på fargevalget!

PM_Sneaker

1. Nike 2. New Balance 3. Nike 4. TST 5. Skechers  6. Onitsuka Tiger

 

Herrevesken

Herrevesken kommer i alle type størrelser og fasonger. Gjennomgående fargevalg i vårens motebilde er beige, brun, cognac og svart. Vi har funnet fire kvalitetsvesker, som alle kan brukes både i formelle og uformelle settinger.

PM_bag

1. Rebels & Legends 2. Loxwood  3. Cowboysbelt  4. Piquadro

 

Herresmykker

Armbånd og klokker er denne vårens accessoirer. Armbåndene kan brukes både alene eller flere kombinert sammen, mens klokkene kan ha alt fra et klassisk, retro, sporty eller elegant design.

PM_ass

 

1. Baldessarini 2. S. Oliver  3. Royal Republiq 4. S. Oliver 5. Lacoste 6. Triwia 7. Swiss 8. Superdry

 

Solbriller med farget glass

Antrekkene denne våren toppes med solbriller med farget glass. Disse solbrillene gir et hvert antrekk et sporty og laidback uttrykk. Det finnes en rekke ulike farger å velge imellom, hvor vi har funnet fem ulike alternativer for deg som ønsker å kjøre vårtrenden fult ut.

MP_brille

 

1. Even & Odd 2. Converse  3. Converse 4. Nike Vision 5. Oakley

 

Les også: Slik får du den kule Berlin-stilen

Les også: Derfor bør du kjøpe klær på nett, mann

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.