Slik lærer Hanne å lage mat

Godtlevert.no gir middag på bordet og inspirasjon på kjøkkenet, mener Hanne fra Skien.

Hanne er mor i en familie på fire hvor ingen liker å lage mat, men alle liker selvsagt å spise den.

De siste ukene har hun funnet løsningen på familiens «middagskrise», og Hanne får samtidig et slags kurs i matlaging.

– Jeg er en skikkelig kløne på kjøkkenet, sier Hanne, og legger til at hun er lykkelig for at de endelig har blitt kvitt det store kranglespørsmålet «hva skal vi ha til middag?».

Flere alternativer

Familien får Godtlevert.no sin expressmeny levert på døren hver uke.

– Smaksmessig har den ikke klaffet helt hos barna på 17 og 7 år ennå, sier Hanne, men påpeker at hun gjerne vil teste flere av Godtlevert.no sine menyer.

Det finnes fire forskjellige alternativer. Expressmenyen som familien bruker er for de som ikke ønsker å bruke så mye tid på å lage mat. Originalmenyen er for de som kan sette av mer tid og vil lage middagen fra bunnen av, og kanskje også utfordre smaksløkene litt ekstra. Med Roedemenyen får du mat med færre kalorier. Mens barnemenyen er tilpasset de minste sin måte og spise på, selv om den også passer godt til voksne.

Hanne er jordmor og jobber derfor til litt forskjellige tider, det har derfor gått mye i lettvint mat som taco, pizza og rask eggemat – det gjør det fremdeles i helgene. Men tirsdager, onsdager og torsdager er det Godt levert som gjelder.

Variert og sunt

Godtlevert.no er en ypperlig tjeneste for de som vil få i seg både sunn og variert mat p, og passer spesielt godt til de som ofte går tom for middagsidèer og ender opp med de samme rettene uke etter uke. Samtidig er det fokusert på gode råvarer og minst mulig innhold av tilsetnings- og e-stoffer.

– Maten ser innbydende ut og smaker godt, forteller Hanne, og sier at den deilige kyllingen som av og til er på menyen, spesielt faller i smak.

Hanne bruker i underkant av en time på å tilberede middagen, men tror at andre med større kokkeferdigheter enn henne selv, kan gjøre det raskere.

– Jeg kutta av meg litt av tommeltuppen når jeg skulle hakke løk her om dagen, jeg klare ikke å tenke sjøl og må følge oppskriften helt slavisk, sier hun, og legger til at hun tar det som et kokkekurs.

– Ellers blir det veldig mye halvfabrikata, sier hun.

– Det er også utrolig deilig å slippe å tenke på hva man skal ha til middag og å gå på butikken. I tillegg er det perfekt for de som vil prøve noe nytt og er lei av den tradisjonelle maten.

Prøv du også!
Bestill middag levert på døren fra Godtlevert.no her.

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.