– Slik gjør vi maten gluten- og laktosefri

Familien Lerbæk får mat levert på døren som passer til alle – også den allergiske far i huset.

I Lillestrøm bor en familie på fire. En familie som er svært fornøyd med maten de spiser til middag hver dag. Familien består av Cecilie og Kenneth Lerbæk, og deres sønner Victor (9) og Gabriel (13). Middagen får de fra Godtlevert.no.

Handlet middag hver eneste dag

Godtlevert.no er en en tjeneste som gir deg matvarer og oppskrifter levert på døren. Alle oppskriftene er komponert av kjendiskokk Ole Martin Alfsen, og du kan velge mellom fire forskjellige menyer som er tilpasset fire forskjellige livsstiler.

Familien Lerbæk får originalmenyen levert på døra, og har benyttet seg av tjenesten i snart ett år.

– Det beste er at vi slipper å finne på hva vi skal spise hver dag, sier Cecilie, og forteller at tidligere handlet familien middag daglig.

– Det er veldig deilig å slippe den daglige handleturen etter jobb. Da er man jo ofte både sulten og utålmodig, og ender ofte opp med litt kjedelig mat.

Med Godtlevert.no påpeker Cecilie at familien får smakt på mye forskjellig, og at hun føler at de får spist både sunt og godt.

– Til og med barna spiser nesten alt, inkludert salatene, forteller Cecilie.

Les også:

2 6
 – Slik fikk familien min et sunt liv med godt levert  Roede-konsulent Julia Nordström: – Enkelt å gå ned i vekt med Godtlevert.no  – Godt Levert er også perfekt for to 

Passer også for allergikere

Godtlevert.no kan levere menyer som passer for de fleste familier. Expressmenyen er perfekt for deg som ønsker å bruke minst mulig tid på middagslaging, og er den mest populære menyen. Barnemenyen er tilrettelagt for barn, men passer også godt for voksne. Roedemenyen er for deg som ønsker å leve litt lettere. Originalmenyen er for deg som ønsker å utfordre smaksløkene litt ekstra, og kan avsette litt mer tid til middagslagingen. Sistnevnte passer også for familier der noen har allergier, fordi den består kun av råvarer som du lett kan bytte ut.

Kenneth er både gluten- og laktoseintolerant, men Godtlevert.no sin orignalpakke passer altså perfekt også for han.

– Vi bytter stort sett bare ut til laktosefri melk og glutenfritt mel der det er nødvendig, forteller Cecilie.

Les også:

 Middagsløsningen som tar bort mye stress i hverdagen  – Dette er en fleksibel og variert middagsløsning  Slik lærer Hanne å lage mat

Enkelt og tidsparende

Cecilie og resten av familien synes det er enkelt å tilberede middagsrettene fra Godtlevert.no.

– Det tar jo litt tid med kutting og hakking, men det er det verdt. Man sparer jo tross alt masse tid på å finne ut hva man skal ha til middag, påpeker hun.

Familien lærer masse om matlaging, og får i seg variert mat, både fisk, kjøtt, kylling og grønnsaker.

– Det er bra at man kan velge størrelsen på menyen i forhold til hvor mange man er i familien. Det gjør jo at Godtlevert.no passer for alle, avslutter Cecilie.

Bestill middag levert på døren fra Godtlevert.no.

Les også:

2 3
 – Med Godt Levert spise barna både sunnere og mer variert  – Maten har gitt meg mange aha-opplevelser   – Når jeg får maten fra Godt Levert er det litt som julekvelden

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.