Slik får du gjort det burde ha gjort

162422787Det er mange ting som til enhver tid burde ha vært gjort, og kun en begrenset tid å gjøre det på. Følelsen av å ha litt for mye å gjøre er der for de aller fleste av oss.

Enten det er å få bestilt bortkjøring av det som alt for lenge har tatt plass i garasje eller få tettet vinduene før vinteren kommer krypene. Det kan også være å få satt opp et skikkelig testamente eller en ny kontrakt med leietagere. Eller er du kanskje en av dem som lurer på hva huset eller leiligheten nå er verdt?

Noen av oss lager lister, andre prøver å gjemme unna det man burde ha gjort litt lengre bak i hjernebarken.

Sjekk ut Finnproff her

Så kommer kanskje situasjonen hvor du faktisk skal få gjort noe med saken. Da har spørsmålet til nå vært om du skal sjekke ut å søke i gule sider, på Google eller sammenligne pris og ikke mye annet på de mange anbudstjenestene.

Det å faktisk finne leverandører som vil gjøre nettopp det du ønsker, til den kvaliteten du ønsker har ikke vært det letteste. Den nye kvalitetstjenesten Finnproff har gjort noe med det.

Her har man tatt det beste fra flere verdener, og puttet inn i en ny tjeneste. En tjeneste som ikke fokuserer kun på pris. Det er ikke alltid den billigste leverandøren er billigst i lengden.

Slik virker tjenesten:

1. Du beskriver nøyaktig hva du vil ha gjort, enten det er å få tak i en rørlegger til å sjekke rørene for vinteren eller en advokat som kan skrive gode husleiekontrakter

2. Din beskrivelse blir lagt ut for flere leverandører som vurderer om dette er noe de har ekspertise på eller ei.

3. Tilbake, på e-post, får du forslag fra firmaer som vil ha din jobb og kan gjennomføre den slik du ønsker, noen ganger med prisforslag – andre ganger med antydninger om normalprisnivåer. Det er som regel vanskelig for kvalitetsleverandører å si noe om pris før man har sett nærmere på en jobb du skal ha gjort.

Sjekk ut Finnproff her

 

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.