Slik får du den perfekte, unike sko

Dette er den enkleste måten å få dine helt unike sko på. En sko som passer både bruksområde og dine føtter perfekt.

Historien bak NikeiD

I 1999 lanserte Nike sitt produkt NikeiD. Målet var at kundene som ønsket Nike, men som samtidig ønsket sko som var unike og personlige skulle lage sine egne sko.

Den første skoen som ble lansert som et slikt produkt var Nike Air Force One med 32 forskjellige deler/design man kunne velge blant. Nå har man svært mange muligheter med sko og klær for menn, kvinner og barn.

Sjekk NikeID her

Dine unike sko

Du kan for eksempel lage dine helt egne fotballsko med ditt eget navn og farger slik som  24.no-skoen vi har laget ved siden av her.

Eller så kan du lage dine egne treningsklær som gjør de såpass unike at du er både sikret at du alltid finner de igjen og at ingen andre «låner» dem.

Prisene er heller ikke noe som bør skremme bort folk. Den egendesignede treningstrøya for kvinner ved siden av her koster 444 kroner + porto.

Det er også store fordeler med å kunne tilpasse skoene ved at du kan velge bredden på skoen, om du vil ha forskjellige størrelser på de to skoene og relativt mye mer.

Sjekk NikeID her

For et par med svært avanserte løpesko med mye tilpasninger, to forskjellige størrelser og ekstra tilpasset bredde på skoene ble det 1640 kroner. Da fikk vi også vårt eget navn på skoene.

Hvis du ønsker en virkelig avansert sko kan du også spesialtilpasse LunarTR1. Dette er en sko som du kan direkte koble til din iPhone eller annet i-utstyr. En pakke med to sko, to Nike+-sensorer, en lader og et adapter.

Sjekk NikeID her

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Legg igjen kommentar