Slik får du bedre blodsirkulasjon – mens du gjør noe annet!

Nå kan du endelig si farvel til vonde, hovne, kalde eller urolige bein. 

Når vi snakker om dette med dårlig blodsirkulasjon menes som regel nedsatt sirkulasjon i arteriene eller pulsårene utover i kroppen, står det på Trimform.no. Selv om befolkningen i dag har et langt større fokus på god helse, er det mange som ikke er klar over at de lider av dette sirkulasjonsproblemet. Dårlig blodsirkulasjon er nemlig mye vanligere enn det man kanskje tror; det gjør vondt og gir hovne, kalde og urolige ben.

Nå finnes det imidlertid en enkel løsning for å øke blodsirkulasjonen, som allerede tusenvis av nordmenn sverger til hver eneste dag.

Vi introduserer: Revitive Sirkulasjonstrener

Revitive Sirkulasjonstrener er en brukervennlig sirkulasjonstrener som er utviklet for å gi deg bedre blodsirkulasjon mens du slapper av i godstolen, på kontorpulten eller mens du leser avisen. Sirkulasjonstrener sender svake, elektriske impulser inn i leggmusklene. Muskulaturen strammes opp og slapper av om hverandre og blodet pumpes ned i føttene slik at blodsirkulasjonen forbedres.

18-221_3

Plasser føttene på anvist plass og la sirkulasjonstreneren gjøre jobben. Du vil se på leggene av musklene jobber og du vil garantert merke effekten. Teknologien har vært brukt i behandlinger i 50 år og brukes i dag av fysioterapeuter og andre behandlingsinstitusjoner. Produktet kommer i tillegg med fire pads som kan brukes til behandling av andre muskelgrupper.

Revitive Sirkulasjonstrener er svært brukervennlig og det tar kun noen sekunder å lære seg å mestre produktet. Etter å ha brukt den i 30 minutter vil leggene ha vært gjennom en fin treningsøkt – en treningsøkt som på mange måter kan sammenlikne med treningen som leggene får ved å gå i trapper. Sirkulasjonstreneren brukes av alt fra idrettsutøvere, til mennesker plaget med urolige ben, hovne ben, åreknuter eller kalde føtter. Uansett form vil du sannsynlig etter kort tid merke forbedring. 

Svært fornøyde brukere – der i blant Drillo!18-221_5

Er Revitive Sirkulasjonstreneren noe du bør gå for? Vårt svar er ja! Som nevnt innledningsvis er det tusenvis av nordmenn som bruker dette produktet hver eneste dag.

Vi har tatt en titt på produktanmeldelser fra brukere, og gjennomgående er alle veldig fornøyde – til og med hele Norges Egil Drillo Olsen, som forteller at han «bruker Revitive Sirkulasjonstrener hver dag. Nå føles beina bedre!». Dette mener andre utvalgte brukere:

«Jeg sykler til og fra jobb hele året ca. 5.000 km i året. Får å kunne sykle dag etter dag uten hvile er jeg helt avhengig av sirkulasjonstreneren– Nina18-221_6

«Jeg er en dame på straks femti, røyker og veier en del for mye – men hovedbekymringen var mine stadig mørkere ankler: Jeg var på god vei mot røykebein! Blågrå hud skremte meg, og å gå i kjole var uaktuelt, siden det var så stygt å se på også. Få dager etter at jeg begynte med sirkulasjonstreneren, så jeg forskjell, og nå, etter tre uker med daglig bruk i en halv time, er huden normal igjen. Jeg er heller ikke hoven i beina lenger, og kjenner godt at sirkulasjonen er en helt annen. Anbefales på det varmeste!» – Susanne

«Dette er et meget godt og driftsikkert produkt som jeg gjerne anbefaler mine pasienter ved Løvtangen Fysioterapi. Har utelukkende
positive tilbakemeldinger!
» – Jan- Erik Løvtangen

Bestill sirkulasjonstreneren her!

100-dagers garanti: Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.