Slik er nye iPhone

Større. Tynnere. Kraftigere og med lengre batteritid.

Den nye iPhone kommer i to utgaver: Den vanlige, og iPhone 6 plus som har større skjerm. Den minste iPhone er nå 4,7 tommer mens den store har 5,5 tommers skjerm.

Techrader sier følgende: Bigger, better, sleeker and faster – og gir telefonen 4,5/5, samt sier følgende i tillegg:

Apple has leapt forward with the iPhone 6 – one of the best phones it’s ever created

CNEt er enige og sier enkelt: The iPhone grows up, samt The iPhone 6 delivers a bigger screen while remaining easy to handle, with plenty of features to satisfy everyone

Hos STUFF får telefonen 5 av 5 stjerner: What it is, is the best iPhone ever.

Sjekk alle modellene her

2xApple iPhone 6 

iPhone 6 er ikke bare større. Den er også bedre på alle måter. En 4,7-tommers Retina HD-skjerm. En A8-chip med 64-bits arkitektur i datamaskinklassen. Et nytt 8 MP iSight-kamera med Focus Pixels. Touch ID fingeravtrykkssensor. Raskere Wi-Fi(1) Lengre batteritid(2) iOS 8 og iCloud. Og alt dette i en 6,9 mm tynn, sømløs design.

Her finner du den 

 

2x_gold

Apple iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus er enda større. Den er bedre på alle måter. En 5,5-tommers Retina HD-skjerm. En A8- chip med 64-bits arkitektur i datamaskinklassen. Et nytt 8 MP iSight-kamera med Focus Pixels og optisk bildestabilisering. Touch ID fingeravtrykkssensor. Raskere Wi-Fi.1 Lengre batteritid.2 iOS 8 og iCloud. Og alt dette i en 7,1 mm tynn, sømløs design.

Her finner du den

iphone-6-620x480

Finn alle versjonene her 

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.