Slik blir du kvitt midden

Slik blir du kvitt plagene. 

124816385Midd er det som kalles en underklasse av edderkopper, og er i slekt med flått. De har åtte bein og blir som regel ikke lagt merke til fordi de er så små. Midd kan lett gi allergier, men det er ikke midden selv som gir allergi – det er avføringen fra støvmidden. Selv om en midd kun lever i rundt to måneder så legger en hunn rundt 20-30 egg av gangen og formeringen kan derfor skje veldig raskt.

Husstøvmidden lever av flass fra mennesker og dyr, og lever i tepper, madrasser og sengebunn. Ett menneske legger fra seg så mye småflass fra huden i sengen at man kan fore tusenvis av midd i flere generasjoner. Det er derfor flest midd i sengen din.

Her finner du middfjerneren. Fri frakt ut dagen!

Symptomene man får ved middallergi ligner på astma. Tett og rennene nese, allergiske øyereaksjoner og i noen tilfeller atopisk eksem. Barn er særlig utsatt og i aller verste fall kan allergien føre til astma.

451990759Midd er ved siden av dyrehold den viktigste årsaken til allergi utenom pollen.

Nå kan du enkelt bli kvitt midd. Middfjerneren D-Mite Away settes  rett i stikkontakten og sender ut ultralydbølger som hindrer oppblomstring av midd. Produktet er gjennom studier vist å redusere allergisymptomer. Lyden som sendes ut kan ikke høres av mennesker eller husdyr.

 

Jeg har kjøpt middfjerneren til min sønn (10 år) som er allergisk. Nå har vi brukt den litt over en måned og han har sluttet med nesepray/annen medisin. Han har ikke tett nese lenger og sover godt hele natten. Håper det fortsetter! (Mia Larsen) 

Kjøpte denne da jeg er veldig allergisk mot midd. Har hatt veldig mye tett nese. Var litt skeptisk til dette da det virket for godt til å stemme, men jeg har faktisk ikke hatt problemer med tett nese siden jeg kjøpte den. Funket fint så i mange dager og jeg kommer til å fortsette å bruke den så lenge det lar meg puste fritt om natten og unngår nesespray/medisin. (Øystein Wanoa)

Her finner du middfjerneren.

 

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.