Skoene som holder deg varm i vinter

Temperaturene fortsetter å falle, og det er ikke lenge til den første snøen kommer. Så snart det blir vått og kaldt ute, gjelder det å holde bena varme.

Det finnes så utrolig mye lekkert på skofronten denne sesongen. Utseende kan bety mye, men det viktigste er å gå for varme og behagelige sko.

Under har vi plukket ut våre praktiske, men fortsatt lekre favoritter fra motebutikken Miinto.no. De passer til hverdag, og kan brukes til bukser, kjoler og skjørt.

 

Tøffe ankelboots fra Blackstone som er foret med ekte saueskinn. Du finner den lyse varianten her og den i svart her.

 

Et mer elegant preg på den klassiske bikerstøvlen! Disse fantastiske bikerbootsene er fra Blackstone, fôret med ekte lammeull og grov gripefast såle. Du finner dem her.

 

Komfortable og varme sko  i «double-faced» lammeskinn med ull sømmer fra MOU Eskimo 24. Kommer i flere varianter og farger. Du finner dem her.

 

 

 Tøffe boots fra franske KOAH. En god gummisåle gjør at bootsen er meget myk på foten og gir et godt grep. Du finner dem her.

 

 Vinterens må ha! Kule og varme boots fra det italienske merke Yukon Jones. Robust skinn, fine sømdetaljer, kvalitetsmaterialer  og deilig saueskinnsfôr. Du finner dem her.

 

Klikk deg videre her for å sjekke det store utvalget og finne dine vintersko. Husk at det er FRI FRAKT ut uken!

 

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *