Sjekk ut barnenettbrettet

Barn elsker nettbrett og smart-telefoner, men det er ikke alltid like gøy å la de låne iPaden eller iPhonen.

Løsningen kan være det nye nettbrettet for barn: Kurio Tablet.

Her finner du nettbrettet

«Om du har planer om å slippe ungene løs på brettet er dette antakelig det mest solide du kan satse på.»
– Mobilen.no

Kurio 7 er et 7″ nettbrett som er perfekt for hele familien. Du og dine barn kan enkelt spille spill, se på filmer i HD-kvalitet og være på nettet. Nettbrettet har en kraftig 3D grafikkmotor og en rask prosessor som gir deg best mulig flyt. Du får også en rekke spill ferdig installert. Her finner du populære titler som Angry Birds, Fruit Ninja, Color & Draw, MeeG med flere.

Lett å bruke

Nettbrettet har fokus på brukervennlighet. Du kan lage opp til åtte ulike profiler og angi navn, kjønn og bursdag. Hver profil kan ha sitt eget sett med innstillinger. Det følger også med en hurtigstartsguide, som hjelper deg å komme i gang med bruken.

Full foreldrekontroll

Som en forelder har du mulighet til å sette opp mange innstillinger på Kurio 7. Du kan eksempelvis bestemme hvor lange barnet kan bruket nettbrettet, hvordan de kan bruke internett og hvilke applikasjoner som kan brukes.

Videospiller

Kurio 7 kan spille av filmer i HD-oppløsning og har støtte for undertekster. Du kan til og med koble nettbrettet til en TV gjennom mini-HDMI-utgangen. Denne kan du også bruke om du skal vise bilder, se på TV eller spille musikk. For å gjøre dette trenger du en mini-HDMI-kabel, som selges separat.

Her finner du nettbrettet

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *