Sexy, fargerik og leken

Eleonora Carisis kolleksjon for Zalando setter et helt spesielt preg.

Eleonora Carisi har alt som skal til for å kalles en ekte it-jente – fra egen konseptbutikk til modelloppdrag og suksessblogg. Med sin eksentriske streetstyle og karakteristiske tatoveringer er 28-åringen fra Torino lett gjenkjennelig i motemetropolenes gater.  Carisi er kjent for sin lekne og allsidige stil med alt fra klassiske til romantiske og racka innslag. Og med sitt eget klesmerke «What’s inside you?» har fashionistaen for lengst bevist at hun har kunstnerisk talent.

Eleonora CarisiEleonoraCarisi

Eleonora Carisi for Zalando Collection

Eksklusivt for motegiganten Zalando har Eleonora Carisi designet en kolleksjon bestående av ni unike plagg, produsert i Italia. It-jentas håndtegnede print og luksuriøse materialer som silke, organsa og bomull bidrar til å sette et helt spesielt preg på denne kolleksjonen, som signaliserer glede og positiv energi. I fokus står den motebevisste kvinnen med egen stil som liker å eksperimentere og prøve ut noe nytt.

Du finner kolleksjonen her

EleonoraCarisi

Fra venstre: 1. Genser, 2. A-line skjørt, 3. Topp, 4. Bukse, 5. Kjole.

Stilikonet deler sine motetips

Finnes det et nøkkelplagg alle bør ha i skapet i sommer?

– Store prints vil vi se mye av også denne våren og sommeren. Alle burde ha en genser med et kult mønster i garderoben.

Hva er ditt yndlingsplagg fra kolleksjonen for Zalando?

– Helt klart blusen. Jeg liker selvfølgelig alle plaggene, men blusen er uten tvil favoritten min. Jeg elsker at den er så allsidig og kan styles på så mange måter – enten man er ute etter en chic, casual eller mer rocka look.

Se hele kolleksjonen her

LES OGSÅ: Vårens 20 tøffeste jakker for menn

LES OGSÅ: Hverdagskjoler for enhver anledning

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.