5 ting som ødelegger sexlysten hennes, og en som redder den

Det er mye som kan ødelegge noe av det beste og vakreste to mennesker kan gjøre sammen. Fallgruver de fleste av oss kan dette ned i, og som man kanskje må ha litt hjelp for å komme seg opp av.

1. For mye å tenke på

Stress hjemme og på jobb skaper mange tanker i hodet, og tanker som ikke nødvendigvis er direkte overførbare til erotikk. Sex er en overskuddsaktivitet, og for mye å tenke på ødelegger nettopp det.

2. Hun føler seg usexy

Kvinner går mer opp og ned i vekt enn menn, og er hun i en fase hvor hun går opp i vekt så vil det skade sexlysten.

3. Alder

Alder spiller en rolle i sexlysten hos kvinner, og den påvirker også tilførselen av det man trenger for å få et godt samliv.

4. Medisiner

Mange medisiner senker sexlysten direkte og indirekte.

5. Dårlig med testestoron

Dette påvirker sexlysten til både kvinner og menn, og det er ja – derfor – at makeupsex er såpass bra. Topp hos kvinner er på midten av 20-tallet.
Trenger du og din partner litt hjelp for å komme i gang? Lystpillen gir ekstra energi og overskudd, og passer for både han og henne. Den øker lysten hos begge, og kan gi kraftigere orgasmer for begge parter. Du får en hel måneds forbruk kun ved å betale porto, og forplikter deg ikke til noen ting ved å teste. Sjekk den her

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.