Så lite skal til for å forhindre et overfall

Denne lille dingsen skaper trygghet og kan redde ditt liv.

De siste årene har det vært overfallsbølgene som har preget nyhetsoppslagene, både i aviser og på TV. Dette har vekket mye frykt og flere kvinner og unge jenter, spesielt i hovedstaden, føler seg utrygge når de går hjem på kveldstid eller er ute og jogger. Fersk statistikk fra Kripos viser til at mai er den måneden hvor det skjer desidert flest overfall og voldtekter.

Noen kommuner har allerede innført flere sikkerhetsfremmende tiltak, men det er også enkle ting du kan gjøre selv for å redusere sjansen for overgrep, blant annet lære deg selvforsvar eller skaffe deg forsvarsspray og overfallsalarm. Det har lenge eksistert enkle personalarmer, men mange av disse har fungert dårlig. Folkene bak den populære gadgetbutikken Dingsy.no bestemte seg for å gjøre noe med saken, og har brukt tusenvis av timer på å utvikle det de mener er den beste personalarmen på markedet. Resultatet er CLIP personalarm.

personalarm

Dette er en liten og diskret personalarm som kan festes på nesten alt -klær, vesker og sokker – og du har den lett tilgjengelig.  CLIP er formet som en elegant klype, og kan brukes i de fleste situasjoner uten at du eller andre trenger å tenke på om den er klar til å varsle at noe skulle skje. Skulle du bli overfalt, kaster du alarmen og den gir fra seg en utrolig høy lyd. Dette skaper et overraskelsesmoment for overgriperen og du får muligheten til å flykte. Den smarte formgivningen en på clip’en gjør det også svært vanskelig for en overgriper å stenge lyden med hånden sin.

personalarm

CLIP personalarm gir ikke nødvendigvis gi en absolutt trygghet, men dette er et svært enkelt og samtidig viktig tiltak som kan redusere sjansen for å bli overfalt. Dens arbeidsoppgave er å skape oppmerksomhet som gir deg de få sekundene som kan redde deg.

Sjekk ut personalarmen her

Du bør også ta en titt på disse personalarmene. Hit-personalarm har dobbel forsvarsmekanisme, mens denne enkle sikkerhetsalarmen lager en høy kjærende lyd når du drar ut splinten.

LES OGSÅ: Kjøkkenmester med riktig utrustning

LES OGSÅ: Dette er verdens smarteste lommebok

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.