Her er retroproduktene du virkelig vil ha

Vi har plukket ut noen deilige retroprodukter for deg som vil drømme deg tilbake til tiden før smarttelefoner, smart-tv’er og før det var mer enn tre Star Wars-filmer.

Det er mange tidligere helter man kan virkelig ha et godt forhold til, slik som Pacman eller Super Mario. Vi har plukket ut noen skikkelige favoritter fra retroverdenen. Hvis de to første er dine favoritter bør du klikke på de to lenkene.

ghostbustersGhostbusters

Det er mye snakk om hvilken åttitallsfilm som er best, noe som er ganske så rart siden alle vet at det er Ghostbusters. Vi er virkelig forelsket i Stay Puff snakkende kosedyr. Vi er også glade i t-skjortene med den klassiske logoen.

Sjekk produktene her

Eller hva med en Gizmo fra Gremlins?

og… vi liker jo selvfølgelig også Star Wars

36Commodore 64-bag

For deg som er gammel nok så husker du den utrolige datamaskinen Commodore 64. En maskin som kunne gjøre det meste, og som også ga deg muligheten til å programmere enkle BASIC-kommandoer. 10 Print Jeg er kul 20 Goto 10. Commodore 64  er fortsatt den mest solgte enkeltmodellen av en datamaskin noensinne. Vi skjønner godt hvorfor.

Her finner du vesken

21-14100-20120604130622_2Sjekk også ut drikkebrikkene med Commodore-logoen

Vi liker også denne t-skjorten – Press Play on tape

Alternativ: Rød retro Atariveske

En annen mulighet for retrovirksomhet som ikke nødvendigvis medfører noe annet enn visuell nytelse er denne veggkroken som er utformet som en klassisk joystick.

Polaroid var en kameragigant på 80-tallet, men selskapet gikk dukken i 2001 etter problemer med å tilpasse seg en ny digital hverdag. Etter diverse overtakelser har kameraprodusenten nå gått tilbake til sine røtter og begynt å produsere kameraer hvor gammel teknologi møter ny. Disse blir utsolgt fort – noe som  igjen betyr at noen av kameraene i denne saken til tider kan være ustolgt.

Polaroid Z340

646aeb73bef03dd1fcba61c315b450a9

LCD-skjerm var langt unna når denne typen Polaroid-kamera først kom. I «gamle dager» hadde du kun en mulighet til å treffe riktig med fotograferingen. Nå kommer kameraeat med internt minne og en LCD-skjerm så du kan velge hvilke bilder du vil printe før du tar dem. Du kan utvide minnet på kamerat med et SD-kort, beskjære bildet før du printer det, legge på fargefilter, legge til ramme – du kan til og med laste over bilder til kameraet så du kan få printet de ut. Alt dette gjør at kameraet nå har fått et bruksområde langt utenfor det som det før hadde.

Polaroid Z2300

dc0c2b9562354c3ea9ee59ccb5073ccb (1)

Denne versjonen av Polaroid-kameraet er kanskje mer hendig enn den overstående, men man får ikke med like bra kvalitet på bildene ettersom prisen gir deg 10 megapiksler istedenfor storebrorens 14. Bildene som kameraet kan printe er også litt smalere enn på Z340. Likevel innehar den mange av de samme funksjonene, og er egentlig en liten designperle.

Polaroid 300

15ecccc720f78090b35ddfd8a212d0a9

Dette siste kameraet er den billigste versjonen  av Polaroid-kameraene, og er også det som er mest likt de gamle kameraene fra 80-tallet. Her er det ingen LCD-skjerm, ingen beskjæringsmuligheter. Det er kun deg, fotograferingen og den raske fremkallingen. Men er ikke det noe av sjarmen med det hele? Ingen redigering av virkeligheten, ingen fargefiltere, kun deg og det øyeblikket bildet oppstår.

Hva med en Nintendo?

I 1889 ble et japansk firma grunnlagt for å produsere spillkort.

nintendo

Det var likevel ikke før i 1983 at verden virkelig fikk øynene opp for selskapet, selv om en del hadde sett skapningen til Shigeru Myiamoto allerede i 1981. Den skapningen het Donkey Kong, og i 1983 kom spillkonsollen som så utrolig mange har et forhold til.

Konsollen kom til Norge midt på 80-tallet, og var selvfølgelig borte i mange år. Nå kan du kjøpe den klassiske konsollen på nytt med mange av de virkelig klassiske spillene som Zelda, Blades of Steel, Super Mario og Castlevania.

Her finner du konsollen og spillene

For et utrolig utvalg i retro t-skjorter så sjekk her

BMX-sykkel?

Nå kan du endelig cruise rundt med de klassiske BMX syklene igjen.

Vokste du opp på 80 og 90-tallet, er det nærmest umulig at du ikke har vært en del av BMX-revolusjonen. Historien om BMX-sykler går tilbake til 1963, da sykkelselskapet Schwinn introduserte en ny modell kalt Sting-Ray. Dette var en mindre sykkel som muliggjorte at barn kunne etterligne sine favorittmotocross ryttere. I 1970 arrangerte Scott Breithaupt den første BMX sykkelracen i Sør-California. Ett år senere, ble en dokumentar med tittelen «On Any Given Sunday» filmet i California. Videoen skapte en enorm interesse i den nye sporten som het Sykkel Motocross, og ble kort tid etter forkortet til BMX.

Savner du din gamle cross-sykkel fra barndommen, har vi en god nyhet til deg. Nå kan du igjen cruise rundt med de klassiske BMX syklene!

BMXBMX

 Big Ripper

SE Bikes har re-lansert de gode gamle retro syklene – Big RipperOM FlyerQuadangle Looptail og Big Style Beach Cruiser. Med sine 29-tommer hjul og ekstra stor ramme har Big Ripper vært den største og råeste BMX sykkelen i mange år nå. Big Ripper er designet for deg som er høy eller som rett og slett liker store sykler, og kommer med høyglanspolert aluminiumsramme og krom gafler. Med denne vil du garantert stjele all oppmerksomhet når du skal ut å cruise!

Du finner Big Ripper her

OM Flyer

OM Flyer var faktisk den aller første 26-tommers BMX sykkelen på markedet. Denne sykkelen kombinerer det beste fra 80-talls design og utførelse med subtile oppdateringer som gir enda bedre prestasjon. I 35 år har OM Flyer dominert BMX markedet, og med sitt retro design og bunnsolide konstruksjon kommer den til å være en klassiker til evig tid!

Du finner OM Flyer her

BMXBMX

Quadangle Looptail

Den ikoniske Quadangle Looptail har vendt tilbake i 2014 med sitt unike rammedesign med dobbelstruktur og looptail. Sykkelen har blitt oppgradert med moderne geometri, men er ellers lik originalen. Denne 2014-versjonen kommer med i en sort og chrome-farget paljett, som garantert vil tilfredstille fansen!

Du finner BMX sykkelen her

BMX

Big Style Beach Cruiser

Big Style Beach Cruiser er den største beach cruiseren på markedet med hjul på hele 29” i diameter. (73.66cm). Den kommer med SE-styling på rammen, som har en dobbelstrukturell utforming. Sykkelen har SE’s ikoniske landing gear som standardutstyr.

Du finner Big Style Beach Cruiser her

BMX

 

 

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.