Knust skjerm, dårlig batteri eller problemer med lyden?

Så lett kan du få reparert telefonen.

Få reparert iPhone rett hjem i posten

Du mister mobilen med et brak, bøyer deg ned, løfter den forsiktig opp for å se om skjermen er like hel…er den ikke det? Mange av oss med iPhone har vært gjennom nettopp dette scenarioet. Det er fort gjort å knuse skjermen hvis du mister den i bakken, og mange har rett og slett endt opp med å kjøpe ny mobil på grunn av dette.

Med mobilverkstedet.no slipper du å kjøpe ny – her sender du rett og slett mobilen din i posten, og får den så god som ny tilbake. Det gjelder ikke bare tilfeller med knust skjerm, mobilverkstedet fikser også ting som ødelagt kamera, bytter batteriet hvis det trengs, skifter hjemknappen og mye annet.

ScreenHunter_374 Sep. 26 11.00Her kan du bestille reparasjon.

Det er kjempelett å bestille reparasjon via Mobilverkstedet. Du velger bare hvilken iPhone du har i menyen som kommer opp på forsiden, og hva som er galt. Utfører du en reparasjon som f.eks. knust skjerm, kan du også bestille bytting av batteri til kun 399 (veil. 690,-).

Alle reparasjoner fra Mobilverkstedet kommer med 12 måneders garanti. Skjer det noe innen 12 måneder, får du altså ny reparasjon kostnadsfritt!

Fikse selv?

ScreenHunter_375 Sep. 26 11.01

Hvis du føler deg trygg på alle de små delene, kan du også fikse mobilen selv. Du bestiller bare delene fra Mobilverkstedet, hvor du også finner oversiktelige guider til hvordan du kan reparere mobilen.

Bestill deler her.

Sjekk gjerne ut guidene før du bestiller deler, så du får et inntrykk av om du kan fikse det selv eller heller bør velge reparasjon.

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.