Disse elektriske tannbørstene er best på markedet

Tannbørsten, slik vi kjenner den i dag med skaft og bust, er ikke et dårlig alternativ for god tannhygiene. Likevel er manuell tannpuss ofte svært ujevnt rundt om i munnen – noen steder blir godt pusset, mens andre steder får for lite oppmerksomhet. Det finnes klare retningslinjer for hvordan pusse tennene dine riktig med manuell tannbørste. Overser du imidlertid disse retningslinjene, pusser du høyst sannsynlig tennene dine feil. Er du en av de mange?

Nå er det heldigvis slik at det i dag finnes nyere teknologi som kan bidra til at du gjør tannpussen på riktig måte. Den elektriske tannbørsten er redningen.

Her finner du et stort utvalg elektriske tannbørster

Puss tennene med en elektrisk tannbørste!

495335209

Kliniske tester viser at elektriske tannbørster er lettere å manøvrere, at den på en effektiv måte motvirker karies, tannstein og inflammasjon i tannkjøttet og at den (i mye større grad enn den vanlige tannbørsten) fjerner missfarging og plakkfjerning av tennene.

På samme tid har den en rekke funksjoner som bidrar til at du ikke pusser tennene dine feil, som blant annet dyprengjørende funksjoner, separat trådløs SmartGuide, trykkindikator (pulsering som stopper når du trykker for hardt), børstehastighet og profesjonell timer.

Kåring: De 3 beste elektriske tannbørstene

Gjennom en forbrukerundersøkelse gjort av Kinja CO-OP, har 5000 stemmer kommet frem til topp tre elektriske tannbørster på markedet. Dette er vinnerne:

1. Oral-B Professional Care SmartSeries

Smartserien til Oral-B topper listen, mye på grunn av tannbørstens trykksensor – det vil si at tannbørsten hjelper deg til å ikke pusse tennene for hardt. I tillegg til dette, har den elektriske tannbørsten produktegenskaper som tannkjøttpleie, den er sensitiv, hvitgjørende, samt gir dyp rengjøring og har trådløs SmartGuide.

Som om ikke det skulle være nok; flere av modellene har en overkommelig pris! Smartserien fra Oral-B 4000 serien toppet listen, men det finnes i mange ulike modeller og dette er vår favoritt (SmartSerie 6000):


a

Her finner du markedets beste elektriske tannbørste

2. Philips DiamondCleanb

Denne elektriske tannbørsten er kanskje den kuleste tannbørsten på markedet. Med sitt sorte design og evne til å lade når den står i glasset (!), er dette et produkt du bare må sjekke ut. Tannbørsten har også gjort seg bemerket her hjemme i Norge, hvor da modellen tidligere har vunnet «best i test» på TV2 hjelper deg.

761096

Her finner du tannbørsten som er kåret til «best i test»

3. Philips Sonicare Flexcare

Bronsje-plassen går til Philips Sonicare Flexcare, som besitter de samme egenskapene som Philips DiamondCare, dog uten den kule stylingen.

Andre elektriske tannbørster du bør vurdere: 

Oral B PC7000

Denne klassikeren er også blant vår topp tre elektriske tannbørster (da av den dyrere sorten).  Bli imidlertid ikke skremt av å putte litt mer penger i kjøp av en elektrisk tannbørste, da den gjerne har mange flere funksjoner som bidrar til god tannhygiene.

a3c6cc64-a329-40d6-b00a-5513a0f5d83e (1)

To rimeligere varianter:

Oral B PC3000 eller Oral B PC1000

Begge de elektriske tannbørstene gjør det de skal, men til en litt rimeligere pris. Grunnen til dette er færre børsteinnstillinger og profesjonell timer. Likevel, to gode kjøp.

c                               d

Perfekt for barn: 60dbf718-e21c-43c1-b485-9f5eb8bcb898

OralB AP950/D10Kids

Det skal ikke mye til å få ungene til å pusse tennene, når tannbørsten har dette designet, i tillegg til at den spiller musikk som motiverer barna. 1 minutt i underkjeven mens 1 av de 16 forskjellige melodiene spilles og 1 minutt i overkjeven til en annen melodi. Tannbørsten har unike plakkfjeringsfunksjoner og gir barna en sunn og god munnhelse.

 

Vil du se flere elektriske tannbørster?

Se det store utvalget av elektriske tannbørster og medfølgende produkter her

 

Hjelper ikke tannbørsten mot gule tenner?

Sjekk dette produktet!

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.