På tide å fornye hjemmet?

Av og til, og særlig når årstiden tvinger deg til å være mye inne, får vi ekstra tid og lyst til å fornye oss litt.

Her er tips til noen fine ting du kan vurdere å fikse opp med nå.

 

 

Oppbevaring

En fantastisk bokhylle som man kan bygge sammen som man vil. Modulene er på salg så nå kan du slå deg løs og løse plassproblemene i stua, på soverommet, barnerommet eller i gangen.

Klikk her for å se nærmere på disse

 

 

 

Fargeklatter

Puter pynter alltid opp, og bytter du ut alle (eller i hvert fall trekket) så kan du faktisk nesten få en helt ny stue. Her er noen herlige vårputer.

Klikk her for rosa pute m/grener
Klikk her for pute med blå trekanter
Klikk her for cyberpute som lyser opp i stuen

 

 

 

Knotter

Veldig fine, enkle knotter ved den passende navnet «dots» som kan henges opp overalt for å skape en god stemning og samtidig være til nytte. Velg i den fargen du liker best, eller gå for en god miks. Finnes i tre størrelser.

Klikk her for å se nærmere på knottene 

 

 

Til ungene

Barna setter også pris på litt fornyelse inne på sitt værelse, samt hjelp til å holde orden. Knotter til å henge ting på, et kart på veggen til tenåringen,  eller en tavle til den skriveglade 7-åringen.

Eller kanskje frister det med en flott høydemåler fra Ferm Living? Du vet aldri når du blir spurt om barnets høyde så greit å måle det fra tid til annen (tips: ved nytt pass). Pluss at ungene synes det er gøy å se at de vokser. Pluss at det er litt matematikk i det.

Klikk her for å gjøre barnet glad 

 

 

 

 

 

 

 

Et nytt blikkfang

Lampen over spisestuebordet vil alltid være et blikkfang, og derfor kan man også godt leke seg litt med hva som skal henge her. Og bytte den ut med en annen for å skape et nytt og spennende inntrykk av at noe er helt annerledes.

Vi digger lampene fra Kartell i spennende farger, som garantert vil få oppmerksomhet uansett hvilken  farge du går for.

Klikk her for å velge deg en favoritt

 

 

Pod

En sittestol til minstemann, sistemann eller til den som vil sitte et annet sted. Praktisk med en stol man kan ta med seg dit man trenger den, samtidig som det er den perfekte stolen for når man bare vil slappe helt av.

Litt deilig fornyelse, uten at det koster altfor mye. Finnes i flere størrelser, stoff og farger.

Klikk her for å se mer

 

Gulvet

Et teppe på gulvet kan gjøre et rom lunere, åpne opp for et nytt lekeområde for ungene, gi deg velværefølelse og sette farge på tilværelsen.

Har du et gammelt og slitt, så kan et nytt gulvteppe gjøre susen. Velg et i kontrastfarger for å skape liv, eller et i lyse vårfarger om du heller vil ha mer av det.

Klikk her for å se på striper

Klikk her for varm og god ull

Klikk her for årringer på tre

 

 

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Legg igjen kommentar