Oppgradere status til «livsnyter»?

Slik blir livet bedre.

Noen av oss er flinkere til å sette pris på livets små og store gleder, enn andre. Det kan være alt fra å spise på den beste restauranten eller ta en spabehandling til å kjøpe seg en fet bil eller dra på cruise.

Vi har alle våre synder, og selv om økonomien setter en naturlig begrensning må man av og til skeie ut også.

Her er noen forslag du kan la deg friste av, som garantert vil gjøre livet litt bedre.

 

 Vond rygg?

Etter en lang dag på arbeidet kjenner mange at muskler og ledd er stive og ømme. Er du blant de som drømmer om å anskaffe en massasjestol så er det ingen grunn til å vente.

En massasjestol kan trygt sies å være en investering i helse og velvære. For resten av livet. Dessuten er det sikkert ikke bare du som vil ha glede av denne. Så er det ikke bare Skavland som kan flotte seg med dyre stoler.

 

Her er en rimelig variant vi liker    Her kan du se flere modeller

 

 

Vannlek

For de fleste er et boblebad mye morsommere enn en stort svømmebasseng, fordi det har en deilig temperatur, vannet bobler faktisk og det er langt mer behagelig.

I tillegg kan det gjøre underverker for slitne muskler og korsrygger, for den som trenger det. Unger som bader i boblebad lærer seg fortere å bli trygge i vann (under oppsyn vel å merke) og festen med vennene tas til et helt nytt nivå i jacuzzien.

Svært populært blant amerikanere og på hoteller i Norge. Hvorfor ikke bare investere i et selv og gjør livet til en fest. Det kan stå ute og brukes hele vinteren igjennom, akkurat som en badestamp, bare med bobler og massasje.

Klikk her for å kikke på utvalget


Din egen badstue

Finnene sverger til sin badstue for rensing av kropp og sjel og kanskje er det akkurat dette du savner – litt fred og ro og utsvetting i badstuen før du tar deg en lang dusj eller et deilig bad etter en lang og hektisk arbeidsuke.

I følge forskning kan et badstubad bidra til å:

– Redusere stress og tretthet
– Øke blodsirkulasjonen
– Lindre smerte og stivhet
– Gi glatt og myk hud, fjerne urenheter og døde hudceller
– Skille ut lagrede giftstoffer av kroppen

Noen mener også en badstue er redningen om man for eks. brygger på en forkjølelse. Luksus for den som glad i varme, fred og ro og pleie av kroppen.

Klikk her for  å komme et skritt nærmere nytelse

 

 En luksusweekend

Når skal man egentlig unne seg et skikkelig luksusopphold – for en gang i livet eller to må man jo få lov til å late som om man er en filmstjerne med kontoen spekket full av penger.

Det handler jo ikke egentlig om å bruke mye penger, men om å få ta del i en kul opplevelse, noe nytt, noe annet, noe minneverdig.

Sjekk ut en av sakene under og bestem deg for hva du vil gå for. En gang må det være din tur også.

Verdens 25 kuleste hoteller       Verdens eneste 7-stjerners hotell        De beste spa-anleggene i verden

De 12 stedene du bør bo i Thailand             10 hoteller som vil forbløffe deg

 

 

Hagevarme

Du har nok tenkt på å anskaffe det, og det er kanskje egentlig ikke noen stor luksus, men hvor blir den av?

Det er jo egentlig ingen grunn til å sitte ute å fryse når du kan nyte mange, lange kvelder ennå, hvis du investerer i en terrassevarmer.

Ingen grunn til å klage på været altså – det handler jo bare om å legge forholdene til rette. Husk på at vinteren er lang, så har du vurdert én, er det bare å gå til anskaffelse nå.

En luksus er forresten at du kan bestille den rett hjem, fraktfritt levert.

Klikk her for å sikre deg varme på terrassen 

Roboten som gjør jobben

Et «must» for deg med hund!  For selv om vaskehjelpen gjør en bra jobb, kommer neppe hun/han hver dag.

Men en robot kjører rundt og fjerner smuss på gulvet så snart det er behov, slik at du slipper å irritere deg over skitt under beina.

Vi har jo alle en «normal» støvsuger men da må jo noen gjøre jobben. Med en robotstøvsuger kan du gjøre noe annet, som å sove, spise eller se på TV, og samtidig ha god samvittighet

Det er tid spart det, og tid er jo som kjent penger.

Klikk her for å skaffe deg en automatisk hushjelp

 

 


Fancy mobil

En ny mobil? Må man så må man. De forbedres jo stadig vekk, slik at alt du irriterer deg over med den eksisterende, blir bedre med den neste.

Og man må jo være litt oppdatert da. Det er jo ikke noe gøy om du ikke kan misunne de andre litt. Så innimellom er det lov å investere i en ny mobil. Og være den i vennegjengen som får all oppmerksomheten.

Så får du gi den gamle «mobben» til avkommet eller noen andre som trenger den. Det er også en fin grunn til å kjøpe en ny.

Klikk her for å sjekke ut hva ditt neste kjøp blir  

 

 

Les også:

Digitaliser gamle bilder superraskt og enkelt

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Legg igjen kommentar