Ønsker du en morsommere hverdag?

Da kan disse unyttige dingsene være en redning.

Det er ikke til å legge skjul på at vi elsker dingser, og spesielt de uten mål og mening- dingser som er produsert kun for å lette på smilebåndene eller for å sprite opp en ellers grå hverdag. Vi har lagt vår elsk på følgende super-dingser.

Le deg gjennom arbeidsdagen

60-135_2

Det første du bør gjøre, er å sprite opp kontorpulten. Innebærer dine arbeidsoppgaver bruk av kalkulator, vil tallene få en funky groove med denne disco-kalkulatoren som spiller av kule disco tunes når du trykker på tastene. En annen unyttig ting du bør ta en titt på er Dead Fred , den groteske penneholderen som vil vokte pennene dine med livet.

60-122_1

Gi en enkel tilbakemeldingen når du jobber med papirer og andre ting man har for hånden med disse Facebook stemplenevi garanterer et overraskende blikk og en latterfull stemning blant kolleger. Videre kan du skape en leken stemning i kontorlandskapet med dette papirflyet med motor hvor skyvepropellen gir papirflyet ditt akkurat det det trenger – full fart fremover! Dødtid på kontoret? Da kan du lett underholde deg selv med denne geniale sportsleken. NB! Kan skape sterk avhengighet. 

Sprit opp hjemmet

rideranke-2

Til den sko-gale kvinnen kan denne artige sparebøssen skape god stemning på shoppingturene fremover, og hvis du har barn i 
huset kan vi garantere latter og glede med
denne godt kjente hesteleken. Til badet kan du alltid sprite opp interiøret med denne pistolsåpen, og savner du hustelefonen? Ja, da kan du la ny og gammel teknologi møtes og slå til på dette retro telefonrøret.

60-104_3

Til den store hjemmefesten kan du spille deg gjennom kvelden med dette geniale shottespillet, og stoler du ikke på gjestene dine kan denne klokkesikre safen være et meget godt alternativ for å bevare dine verdifulle saker. Til slutt, disse artige sokkene er noe enhver camping-entusiaster bør eie.

Finn flere artige dingser her

Les også: De ti beste motorlekene 

Les også: Verktøyet for deg som søker resultater

 

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.