Norske Sunbell gir uendelig med muligheter

Dette er et av de mest allsidige produktene på markedet.

SunBell er en norskutviklet flerfunksjonell solcellelampe og mobillader. Med enkle grep kan den tilpasses ulike behov for lys til telttur, hyttetur eller båttur. Det unike designet gjør den til et av de mest allsidige produktene på markedet. SunBell fungerer utmerket som leselampe, taklampe og lommelykt, og ikke minst som en mobillader.

Prisvinnende design

Sunbell er vinner av den internasjonale prisen for innovativt design, Usability Award 2014 under IFA elektronikkmesse i Berlin. Sunbell er også nominert til Public Choice Award. Bli med å stem fram til 31 oktober og spre det glade budskap.

Du kan lese mer om SunBell her

sunbell

Det oppladbare LiFePO batteriet trenger 5-6 timer med sollys for å bli fulladet. Dimmebryteren lar deg velge mellom tre nivåer av LED lys intensitet – du kan regulere lyset for bruk fra 4,5 timer med sterkt lys til over 100 timer med svakt lys. Solcellepanelet skjuler en 3 meter kabel, slik at det kan plasseres utenfor mens lampen står tørt og trygt inne i et hus, hytte eller telt.

En verden som ser nye muligheter

SunBell er utviklet av det norske selskapet Bright Products. En verden som ser nye muligheter”. Selskapets visjon «En verden som ser nye muligheter» er dypt forankret i deres produktutvikling og deres syn på potensialet i mennesker verden over. Bright samarbeider tett med CARE og en rekke nasjonale og internasjonale virksomheter og organisasjoner for å bidra til utviklingen av bærekraftig energi til alle.

Dette mener Marius Andresen – en av designerne bak SunBell:

I tillegg til at det er soldrevet og av høy kvalitet, har produktet så stor apell fordi det er designet med utgangspunkt i menneskers lys-behov: arbeidslys rettet mot en flate eller oppgave, rom-lys for sosiale situasjoner og portabelt praktisk lys for å ta med seg. I tillegg er det å kunne lade mobilen fra produktet av høy viktighet både for fattige og rike. Produktet har universell apell, og vi opplever den samme genuine entusiasmen og beundringen for estetikk og integrerte funksjoner fra både Sjeiker og flyktninger (Dadab i forrige uke). Tror vi nå kan si at vi har klart å lage et produkt med ekte universell apell som faktisk utgjør en eventyrlig forskjell i livskvalitet for de fattigste entusiastene.

Du finner SunBell her

sunbell sunbell sunbell sunbell

Du finner SunBell her

 

LES OGSÅ: Denne er helt genial til hjemmekontoret

LES OGSÅ: Dette er verdens første wifi-baserte vannkoker

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.