– Når jeg får maten fra Godt Levert er det litt som julekvelden

Ann-Kristin og Gøran har fått middagsoppskrifter og matvarer levert på døren ukentlig i halvannet år.

Da sønnen til Ann-Kristin og Gøran hørte om tjenesten Godtlevert.no reiste han til deres hovedkontor for å overtale dem til å starte levering til hjembyen Trøgstad. Han fikk beskjed om at tre – fire familier måtte benytte seg av tjenesten før de kunne levere. Slik startet han en slags «vervekampanje» hvor Ann-Kristin og Gøran også benyttet seg av muligheten. Det har de ikke angret på siden.

Les også:

monicaholmen lerbæk IMG_9287
 – Maten har gitt meg mange aha-opplevelser  – Slik gjør vi maten gluten- og laktosefri  – Med Godt Levert spiser barna både sunnere og mer variert

Varierer på menyene

De har tre voksne barn som alle har forlatt redet, derfor bruker ekteparet en duo tredagersmeny hver uke. De har prøvd seg på Roedemenyen tidligere, men varierer nå mellom expressmenyen og originalmenyen.

– De periodene det er ekstra mye å gjøre og dagene på jobb blir lenger enn vanlig, trenger jeg noe som går raskt og bruker derfor expressmenyen. Originalmenyen bruker jeg når jeg har bedre tid, fordi da tar middagslagingen gjerne én time, sier Ann-Kristin, som til daglig jobber som frisør.

Hun forteller at hun er veldig glad i å lage mat.

– Det er veldig morsomt å åpne matesken når den kommer mandag kveld, lese oppskriftene og se de deilige råvarene. Nesten som julekvelden, sier Ann-Kristin entusiastisk.

Les også:

2 6
 Slik fikk hele familien et sunt liv med godt levert  Roede-konsulent Julia Nordström: – Enkelt å gå ned i vekt med Godtlevert.no  – Godt Levert er også perfekt for to 

Godt levert på ukedager

De tre ukentlige middagene fra Godt levert legger Ann-Kristin til ukedagene, det gjør at hun sparer tid og får et mer variert kosthold.

– Det er så deilig å slippe å stå på butikken og tenke på hva jeg skal ha til middag. Da blir det jo ofte til at man går i de samme sporene med de samme rettene og lite variasjon, sier hun.

Maten er også veldig god påpeker Ann-Kristin.

– Det eneste negative er at det er en del sitron og lime i maten, og det synes jeg kan bli litt for syrlig. Men da sløyfer vi det bare og bruker sitron- og limeskiver i vannmugga ved siden av middagen istedet, sier hun.

Deilig kylling

Gode råvarer er et stort pluss for frisøren.

– Jeg er spesielt glad i kyllingen de bruker. Her snakker vi om ordentlig fileter som man vender i panna og deretter steker i ovnen med termometer, slik at de blir saftige og gode. Ikke sånne tynne «lefser» fra Prior, humrer hun.

Noen av rettene blir også adoptert til matlagingen ellers. Ann-Kristin forteller om en garnityr bestående av blomkål som er vendt i stekepannen sammen med smør, charlottløk og karri.Den har vært en suksess blant både store og små som hun har servert den til.

Hun tør anbefale Godtlevert.no til så og si alle.

– Jeg snakker varmt om det, og anbefaler ofte tjenesten til kundene mine, avslutter hun.

Vil du også prøve Godtlevert.no?
Bestill middag levert på døren her.

Les også:

1 3
 Middagsløsningen som tar bort mye stress i hverdagen  – Dette er en fleksibel og variert middagsløsning  Slik lærer Hanne å lage mat

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.