Nå kan du endelig si farvel til overstekt kjøtt

Temperaturmåleren som hjelper deg å bli kongen av kjøttsteking!

Sommeren er som oftest fylt med hyggelige sammenkomster med både venner og familie, hvor grilling og god drikke er en sentral hyggefaktor. Men se for deg følgende scenario:

Du er grillkongen, og har i forkant av selskapet gått til innkjøp av deilige, saftige kjøttstykker som du gleder deg til å servere. Ved bordet sitter gjestene og sikler av lukten på kjøttet de snart skal kaste seg over.

Etter en stund serveres maten, gjestene stikker kniven igjennom kjøttet, stapper biten i munnen og tygger. I det samme øyeblikket ser du at de reagerer med et tomt blikk, etterfulgt av høflighetsfrasen; dette var godt! Når du selv tar en bit, merker du at kjøttet klistrer seg i tennene, og du er ikke langt fra å måtte skylle ned kjøttbiten med vann – hva gikk galt?  Du stekte kjøttet for lenge. Feilen du, som veldig mange andre, ofte gjør.

Nå kan du imidlertid si farvel til overstekt kjøtt – Steakchamp Intelligent Steketermometer sørger for at du blir kongen av kjøttsteking!

Her finner du det geniale produktet 

Perfekt tilberedt kjøtt – med minst mulig anstrengelse

wer

Det tyskproduserte produktet Steakchamp Intelligent Steketermometer er laget av førsteklasses rustfritt stål, og måler – i motsetning til mange konkurrenter- temperaturer i kjøttet langs hele termometeret, og ikke bare i spissen. Samtidig hjelper SteakChamp deg med hviletiden, noe som er minst like viktig som tilberedningen.

Prosedyren er utrolig enkel: Før SteakChamp inn i kjøttstykket og tilbered inntil lampen begynner å blinke. Flytt kjøttstykket bort fra varmen og la det hvile til lampen slutter å blinke. Voilà – du er klar til å servere gjestene et så deilig og saftig kjøttstykke, at de gang etter gang kommer til å ønske seg tilbake som gjest hos deg.

dbef867e2b041742b18f48f9cda41b4b

 

 

Produktet egner seg både til bruk både på grillen, i stekepannen og i stekeovnen, samtidig som den også brukes ved høye temperaturer (i korte perioder opp til 350C).

Steketermometeret er i utgangspunktet programmert for tilberedelse av storfekjøtt, men kan teknisk sett også brukes til lam og visse typer vilt (se bruksanvisning). Når du kjøper produktet, velger du selv hvor godt tilberedt kjøtt steketermometeret skal være tilpasset, og produktet kan brukes opp til hele 1000 ganger.

Hva venter du på?

Les mer og kjør SteakChamp Intelligent Steketermometeret her

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.