Økt synlighet med LED-lys på hjelmen

Endelig er den svenske testvinneren også i Norge. 30% rabatt – kun i dag!

Høstmørket kommer tidligere og tidligere, og vi må igjen finne frem vester og reflekser. Men er det nok? Blir vi og barna våre synlige nok i trafikken?

Akkurat det var bekymringen til svensken Johan Wallnöfer da han begynte å sykle til jobben i 2004. Han forstod raskt at bilistene ikke så han tydelig og raskt nok, og innså at han måtte gjøre noe for å øke synligheten i trafikken.

30-112

Bedre synlighet ovenfor bilister

I stedet for å satse på en lykt på sykkelen, fokuserte han på noe som kunne være enda mer synlig – nemlig hjelmen. Ved å bekle sykkelhjelmen med LED-lys, kunne alle billister mye raskere bli oppmerksomme på medtrafikanten, og risikoen for en ulykke ville gå ned.

Ideen var født og utviklingen ble satt i gang. I 2008 fikk Wallnöfer patent på sykkelhjelmet med LED-lys og i 2009 kom Brighthelmet på markedet for første gang.

DAGSTILBUD: I dag kan du gjøre et kupp og få den norske testvinneren til 30% rabatt. Tilbudet gjelder ut dagen.

«Best i test»

Brighthjelmene, som ble kåret til «best i test»* av Folksam, Sveriges største forsikringsselskap i 2013, har altså lyspærer med LED-teknologi. De er ikke tyngre enn andre hjelmer og man kan enkelt skru av og på lyset med en knapp.

Lyset kan også stilles inn i to modus enten blinkende eller jevnt lys, og har et oppladbart batteri slik at den er enkel å lade.

Nå også i Norge

I dag finnes sykkelhjelmen til både store (6 år – voksen) og små (1-6 år), og selges i flere land i Europa. Den er nylig blitt lansert på det norske markedet og selges kun gjennom kjeden EnklereLiv.

(*Testen ble utført avFolksam på 13 hjelmer for barn, hvor Brighthelemet vant testen og ble beskrevet som den tryggeste hjelmen.)

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.