Gjør sommerens fritid enda bedre

Sommeren handler om å nyte livet, slappe av og hygge seg med venner og familie.

Det kan likevel bli enda bedre og  morsommere.

Under har vi nemlig  funnet frem til nettets beste produkter for deg som liker å kose deg utendørs om sommeren.

 

Hengekøye

Ingenting er mer avslappende enn å ligge å døse i en hengekøye og høre fuglene kvitre. Det får i hvert fall garantert ned hjerterytmen din.
Denne smarte hengekøyen er både sammenleggbar og bærbar, og trenger derfor heller ikke stå i veien å irritere andre, når den ikke er i bruk.

Klikk her for å sikre deg denne 

Du i hovedrollen

Glemmer du ofte alt det morsomme dere snakket om i går? Eller synes du selv at du for sjelden er sentrum for oppmerksomheten? Med et kamerastativ som følger deg er du sikret at du og det rundt deg blir filmet hele tiden, og du kan kose deg med festlighetene når du måtte ønske det. Smart – ikke sant.

Klikk her for å se mer på stativet

Solcellelader for mobilen

Lyst til å frigjøre deg fra stikkontaktene men ikke fra mobilen. Med denne solcelleladeren kan du lade mobilen hvor som helst, og slippe å vente på at kaffetrakteren skal bli ferdig med å trakte, ungene med å lade iPaden e.l.

Bare å ta den med ut og legg den i solen og vips så har du fullt batteri.

Klikk her for å sikre deg denne 

Fjernstyrt helikopter

Når ellers har du tid til å finne frem barnet i deg, og gjøre de tingene du ikke fikk gjort nok av når du var mindre, enn når du er på hytta? Invester i et helikopter du kan leke med og du blir straks også familiens mest populære mann.

Klikk her for å sikre deg leketøyet

 

Overraskelsesmuffins 

Det er lov å kose seg litt ekstra i ferien, og har du tilgang på en stekeovn er det lite som slår ferske muffins med en overraskelse inni, til lunsj.  Ved hjelp av en «stick»  kan du enkelt feste en sjokoladebit, et bær eller lignende i midten, så blir den lille kaken enda litt mer spennende. Toppes med melis og nytes med en kald pils.

Klikk her for å sikre deg brettet

Spisepinner

Spisepinner skaper alltid stemning rundt bordet, for det er alltid noen som ikke har dreisen på dette. Skjær opp grillmaten og utfordrer familien til å spise med pinner. Evt. en premie til den mest iherdige, slik at ingen sluntrer unne. Garantert en middag som vil bli ønsket i reprise.

Klikk her for å sikre deg disse

 

Polaroidkamera

Gode minner som fremkalles umiddelbart og kan henges rett opp på kjøleskapet, soverommet eller bak på dodøra. Eller la det gå på rundgang å være fotograf på hyttefesten, og se hva du ender opp med. En sikker vinner for alltid.

Klikk her for å sikre deg kameraet

 

Balansekunst

Når ungene kjeder seg så kan det være en grei liten sak å ha pakket i bagen, nemlig «Slackline». Det er altså et bånd som man kan binde opp mellom to trær også er det bare å sette i gang med forsøkene. Premie til den som klarer å gå hele veien uten å falle, gir mer frihet som du for eksempel kan bruke i hengekøya.

Klikk her for å sikre deg sommerens tidtrøyte 

 

 

Hjernetrim

For alle som synes det er gørr kjedelig å sitte på do, eller for de som koser seg med pausen. Litt hjernetrim har alle godt av og det kan også gjøre toalettbesøket litt mer spennende. Selvsagt inventar på hyttedoen.

Klikk her for å øke hjernekapasiteten på do

Les også:

5 geniale ting til kjøkkenet

7 dingser alle menn bør eie

13 artige dingser til festlige lag

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Legg igjen kommentar