Fire moteoppdateringer alle menn bør teste

Slik får du bra stil, helt enkelt.

Inspirert av Mashables sak om fire moteoppgraderinger menn bør prøve denne våren, har vi tatt et dypdykk inn i de største motebutikkene på nett. Vi har funnet frem til de fineste plaggene innen fire trender du bør satse på denne våren – det er nemlig ikke mye som skal til for å gå fra kjedelig til moteriktig.

1: En lett, vannavstøtende jakke

Jakker

Jakker fra: Jack & Jones, Oscar Jacobsen, Elivne.

Grunnen til at den lette jakka som tåler vann er med her, er at den er et must de dagene det regner lett og ikke akkurat er sydentemperaturer (les: ganske ofte). Flere jakker i denne kategorien ser også særdeles bra ut, og det er selvfølgelig ikke akkurat et minus.

Hvis du allerede har en vannavstøtende jakke, eller nekter å gå ute når det pøser ned, kan du også skaffe deg en av vårens andre stilige jakker. En av våre største favoritter er den tøffe bomberjakka! Ellers gir jakker av denne typen deg et helt annet uttrykk enn en gammel hettegenser eller den alt for varme vinterjakka som du vanligvis bruker utover våren.

Her finner du flere lette jakker.

2: En tøff skjorte i mønster

Skjorter

 

Skjorter fra Diesel, Samsøe Samsøe, Bellfield, Anerkjendt.

Det er på tide å kaste de gamle, slitte t-skjortene langt bort! Dropp også harry singletter i sommer, og gå for en mer voksen og sofistikert stil som funker både til hverdags og fest. Dette er rett og slett en oppgradering av både den vanlige, litt kjedelige skjorta og de stygge, utvaska t-skjortene. Er mønster helt uaktuelt for deg, kan du selvfølgelig også gå for en enkel, ensfarget skjorte. Hovedpoenget er – du skal ikke være redd for å være litt classy! Damene legger garantert merke til den ekstra innsatsen.

Her finner du flere tøffe skjorter.

3: Chino-shorts

Shorts

Shortser fra Selected Homme, Hilfiger Denim, Tailored by Solid

Chinos er en klassiker blant vårplaggene, og det har også chino-shortsen blitt. Bytt jeans og lange chinos med denne når været tillater det, og få et friskt og sporty uttrykk. Husk at shortsen ikke skal være for lang – velg den som går rett over knærne, den gir deg nemlig både høyde og en slank figur. Det er ikke bare Chino-shorts som er riktig i vår – du kan heller ikke ta feil med en shorts i en frisk blåfarge, eller en dus rødfarge.

4: Lette og vårlige mokkasiner

Mokkasiner

 

Sko fra KeysPier One, Pier One, Dockers by Gerli.

Ja, det finnes flere sko enn sneakers og velbrukte joggesko! Denne våren skal det være klassisk. Et par mokkasiner passer til så og si alt, og er perfekte når det er varmt ute og du ikke vil gå med sandaler. Hvis du er usikker på fargen og bare skal ha ett par, vil vi anbefale den brune, klassiske varianten. Husk at mokkasiner kan brukes til langt utpå høsten, så du får på alle måter valuta for pengene hvis du kjøper et par slike.

Her finner du det du trenger:

Zalando 

NLY man

Boozt 

Stylepit

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.