Middagsløsningen som tar bort mye stress i hverdagen

Før ringte Mette og Terje hverandre fra jobb hverdag for å finne ut hva de skulle ha ti middag. Nå har de funnet løsningen som sparer dem for tid.

Mette Granheim er gift med Terje, og sammen har de døtrene Sigrid Maria (13) og Tilde Amalie (10). I Askim lever de, som så mange andre småbarnsfamilier, et hektisk liv med skole og aktiviteter, og jobbene som skatterådgiver og selger. Tiden er selvsagt viktig, og det er hovedgrunnen til at familien får middagen levert på døren.

Les også:

monicaholmen lerbæk IMG_9287
 – Maten har gitt meg mange aha-opplevelser  – Slik gjør vi maten gluten- og laktosefri  – Med Godt Levert spiser barna både sunnere og mer variert

Varierer på menyene

Familien Granheim er trofaste kunder av Godtlevert.no. De har brukt tjenesten siden februar 2013, og liker å variere på menyene. Nå har de barnemenyen, men tidligere har de hatt expressmenyen.

– Hvilken meny vi liker best kommer an på hvem av oss du spør. Hun minste er litt kresen, så hun er storfornøyd nå som vi har barnemenyen. Men vi tre andre liker expressmenyen best, sier Mette.

De får middager for tre dager levert på døren hver uke. Mette påpeker at dette gjør hverdagen langt enklere.

– Med en slik tjeneste tar man bort mye av stresset i hverdagen, fordi du slipper og bruke tid på å planlegge middagen, sier Mette.

Hun understreker at det også er en fordel å få maten levert rett hjem, og slippe å gå på butikken.

Les også:

2 6
 Slik fikk hele familien et sunt liv med godt levert  Roede-konsulent Julia Nordström: – Enkelt å gå ned i vekt med Godtlevert.no  – Godt Levert er også perfekt for to 

Tiden er viktigst

Middagsløsningen har også en positiv innvirkning på familiens økonomi, de kaster langt mindre mat enn tidligere, men det aller viktigste er ifølge Mette ikke at de sparer penger, men tid.

– Mannen min og jeg ringte hverandre hver dag fra jobb tidligere for å planlegge hva vi skulle ha til middag. Det er det deilig å slippe, sier hun.

Hun forteller at middagen er veldig enkel og rask å lage, og hele familien er fornøyd med en slik løsning.

– Maten er bra og variert. Du får en god blanding av fisk og kjøtt, og får smake på mat som er inspirert fra mange forskjellige deler av verden, sier Mette.

Mette synes Godtlevert.no kan passe godt til alle, men kanskje spesielt til de som har en travel hverdag.

– Vi er kjempefornøyde, og det er stor stemning blant store og små hver gang kassen blir levert på døra, avslutter Mette.

Bestill middag levert på døren fra Godtlevert.no her.

Les også:

4 3
 – Når jeg får maten fra Godt Levert er det litt som julekvelden  – Dette er en fleksibel og variert middagsløsning  Slik lærer Hanne å lage mat

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.