– Med Godt Levert spiser barna både sunnere og mer variert

For Jon Ole Haagensen (53) og familien er Godtlevert.no den optimale løsningen. 

I en hektisk hverdag, er det ofte en utfordring for familier å finne tid til både å planlegge ukens middager, gjøre fornuftige innkjøp i butikken og ikke minst å finne tid til å lage sunn og god mat. Mange ender gjerne opp med kjappe løsninger, som innebærer spontane og kostbare innkjøp, mindre sunne alternativer og mange like middager fra uke til uke. Kjenner du deg igjen? Du er ikke alene. 

Jon Ole Haagensen (53) bor i Hamar sammen med kona og barna Sannah Marie (12) og Filippa Oline (10). I en hverdag fullpakket med jobb, skole, aktiviteter og andre gjøremål, bestemte den lille familien seg for å finne en tjeneste som leverte ukens middager på døren. De ønsket en tjeneste som sparte de for både tid og penger, samtidig som middagene var varierte og sunne. Valget falt på Godtlevert.no – en tjeneste som siden i fjor høst har revolusjonert deres hverdag.  

Bestill middag levert på døren fra Godtlevert.no.

Les også:

monicaholmen lerbæk 4
 – Maten har gitt meg mange aha-opplevelser  – Slik gjør vi maten gluten- og laktosefri  – Når jeg får maten fra Godt Levert er det litt som julekvelden

Spar tid og penger på et sunt og variert kosthold

For familien Haagensen har middagsrettene fra Godtlevert.no gjort det enkelt å lage spennende, sunne og varierte middager, uten at det stjeler masse tid. I tillegg til dette sparer familien også massevis av penger hver eneste måned.

– Tidligere har matbudsjettet ligget på opp i mot 12.000 kroner i løpet av måneden, men med Godtlevert.no har utgiftene blitt betraktelig redusert. Det av enkle grunner: vi sløser ikke lenger penger på butikken og vi kaster ikke mat.

Teksten fortsetter under bildet

mat

Foto: Stian Broch. Maten fra Godtlevert.no er sunn, god og enkel å tilberede.

En annen stor fordel med Godtlevert.no, er at barna i mye større grad spiser sunnere og mer variert. Dette har vært viktig for Jon Ole og kona.

– Tidligere, når vi gikk i butikken for å handle inn middag, endte vi ofte opp med å kjøpe det barna hadde lyst på der og da. Nå, med planlagte måltider fra Godtlevert.no, blir de i mye større grad utfordret til å prøve nye retter, noe som har funket veldig bra.

Jon Ole forteller videre at barna har funnet nye, og ikke minst sunne, middagsretter de gleder seg til. Deres favoritter er blant annet fish&chips og rettene som inneholder laks.

– Endelig kan vi si farvel til makaroni-middagene, humrer Jon Ole hjertelig.

Les også:

2 6
 Slik fikk hele familien et sunt liv med godt levert  Roede-konsulent Julia Nordström: – Enkelt å gå ned i vekt med Godtlevert.no  – Godt Levert er også perfekt for to 

Middager tilpasset en hektisk hverdag

Jon Ole og familien bestiller middager fra Godt Levert hver uke, hvor de vanligvis velger den originalmenyen. Uker der de vet at mye står på agendaen, velger de imidlertid ekspressmenyen fra Godtlevert.no – en meny som tar mye kortere tid å tilberede. Samtidig justerer de også antall dager fra 5 til 3 hvis de for eksempel vet at de kommer til å være mindre hjemme.

– Det er veldig lett å tilpasse menyene til ukens planer. Selv om vi ofte varierer mellom original– og ekspressmenyen, får vi alltid riktig levering tidsnok til middagstid på mandager.

ole_martin_alfsen2

Kjendiskokk Ole Martin Alfsen komponerer alle menyer fra Godtlevert.no.

En tjeneste alle bør benytte seg av!

Jon Ole forteller at han og kona er så fornøyd med Godtlevert.no og at de anbefaler tjenesten til absolutt alle familier. Selv har de vervet både venner, naboer, kolleger og øvrig familie, og tilbakemeldingene har vært svært positive.

– Det eneste jeg har å utsette på Godtlevert.no, er at de noen få ganger bruker kikerter i middagene, men det er vel egentlig bare en smakssak, ler Jon Ole.

Vil du teste om Godtlevert.no kan være noe for deg og din familie, kan du gjøre dette uten forpliktelser. Tjenesten har nemlig ingen bindingstid. Du kan velge bort uker, ta pauser i abonnementet og når som helst avslutte kundeforholdet.

Bestill middag levert på døren fra Godtlevert.no.

Les også:

1 3
 Middagsløsningen som tar bort mye stress i hverdagen  – Dette er en fleksibel og variert middagsløsning  Slik lærer Hanne å lage mat

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.