– Maten har gitt meg mange aha-opplevelser

Monica Svalby ventet lenge på at Godtlevert.no kunne levere middagsvarene på døra i hennes hjemkommune, Klæbu. Etter det ble en realitet har hun aldri vært skuffet.

Svalby-familien er en travel gjeng. Både Monica og mannen, Glenn, jobber som daglig ledere i sine jobber. Sønnene Petter (19) og Håkon (14) er skoleelever, og som mange andre ungdommer aktive etter skoletid. De var derfor opplagte kunder da Godtlevert.no startet levering til Klæbu utenfor Trondheim i 2013.

Familien får Godtlevert.no sin originalmeny for fem dager levert på døra annenhver uke.

– Leveringen dekker alle behov vi har for mat gjennom hele uka, sier Monica, og tilføyer at familien sparer minst 2000 kroner i måneden på å være kunder hos Godtlevert.no.

– Det at vi ikke trenger å dra på butikken sultne etter jobb, gjør at vi lar være å handle masse mat vi egentlig ikke trenger. Og vi unngår å fylle opp skapene med mat vi ender med å kaste, sier hun.

For familien Svalby er det perfekt med en femdagers løsning. Da har de også muligheten til å fylle inn med en enklere eller mer avansert middag dersom de skulle ønske det innimellom.

Les også:

4 lerbæk IMG_9287
 – Når jeg får maten fra Godt Levert er det litt som julekvelden  – Slik gjør vi maten gluten- og laktosefri  – Med Godt Levert spiser barna både sunnere og mer variert

Matlaging som rekreasjon

Monica er over gjennomsnittet interessert i mat.

– Når andre reiser til utlandet for å kjøpe klær, reiser jeg gjerne til utlandet for å kjøpe mat, forteller hun.

– Med Godtlevert.no så vet jeg at jeg får bra kvalitet, gode råvarer og spennende mat på hver levering.

Hun er veldig opptatt av å vite hva maten er laget av, og derfor passer Godtlevert.no og deres originalmenyen så godt for henne. Med denne menyen lager man maten fra bunnen, og Monica forteller at hun bruker omtrent en halv time på forberedelse før steking og koking. Denne tiden beskriver hun som rekreasjon, samtidig lærer hun seg mange nye oppskrifter og matretter.

– Råvarene er av ypperste klasse, og jeg har fått mange aha-opplevlevelser i forhold til smak, sier hun, og legger til at noen av favorittrettene har vært sitronkylling, en rekke pasta- og gryteretter, samt deilige middager av fisk.

Les også:

2 6
 Slik fikk hele familien et sunt liv med godt levert  Roede-konsulent Julia Nordström: – Enkelt å gå ned i vekt med Godtlevert.no  – Godt Levert er også perfekt for to 

Anbefaler det til alle

Også sønnene i huset er begeistret for Godtlevert.no. To gutter som i utgangspunktet har vært litt kresne har blitt mye mer engasjert –  både i tilberedelsen av middagene, og i å smake og spise ny og spennende mat.

Monica har allerede anbefalt Godtlevert.no til flere venner og kjente..

– Alle som er i samme siutasjon som oss, hvor begge er i hundre prosent jobb og har barn som er aktive både på og utenfor skole, vil ha nytte av Godtlevert.no, sier Monica.

– Teller du kalorier kan du velge Roede-menyen, ønsker du raskere middager har du expressmenyen og har du småbarn velger du barnemenyen. Det passer egentlig godt for alle, avslutter hun.

Bestill middag levert på døren fra Godtlevert.no her.

Les også:

1 3
 Middagsløsningen som tar bort mye stress i hverdagen  – Dette er en fleksibel og variert middagsløsning  Slik lærer Hanne å lage mat

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.