Mange fordeler for bokabonnenter

Historie og dramatikk i skjønn forening.

Er du glad i å lese? Drømme deg bort til en annen tid og et annet sted, glemme hverdagens kjas og mas, og bare koble helt av? Da er du ikke alene.

Misteltein1_Forside

Følg dine favorittkarakterer
Men visste du at du også kan abonnere på bokserier, slik at du slipper å ta farvel med karakterene du har blitt kjent med når du blar om på siste side.

Misteltein heter den nyeste bokserien fra Norske Serier, som byr på dramatikk fra 1820-tallet med forbudte følelser, intens tiltrekning og stormende sjalusi.

Handlingen i boka er lagt til 1918, og året da spanskesyken kommer til Horten. En ung jente ved navn Selma vekkes midt på natten og ser moren forsvinne ut i mørket. Selma følger etter. Moren er sykepleierske og hjelper mannskapet på et skip ved kaia. Uheldigvis blir hun smittet selv…

Bokserien er skrevet av Elisabeth Hammer som også står bak de populære bøkene «Maria av Svaneberg».

Neglesett

Få gratis svarspremie
Og har du lyst til å få med deg denne serien, kan du melde deg på nå og få første bok gratis tilsendt i posten, samt et flott manikyrsett som svarspremie, helt gratis.

Dine fordeler som abonnent på Misteltein:

  • Du får første bok i abonnementet GRATIS
  • Du får et lekkert manikyrsett GRATIS*
  • Du får bøkene levert hjem til deg – rett i postkassen
  • Du får bøkene portofritt tilsendt
  • Du slipper å huske salgsdato for neste bok
  • Du har ingen bindingstid, og kan når som helst stoppe eller ta en pause i abonnementet

(*Velkomstgaven gjelder så langt lageret rekker.)

NorskeSerier og bokserien Misteltein utgis av Cappelen Damm. Bøkene fra Norske Serier gir deg gode leseopplevelser år etter år, og du kan være sikker på at neste bok er av like høy kvalitet som den forrige.

Klikk her for å lese mer om Misteltein og Norske Serier

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.