Linsene du må ha på Halloween

Halloween er rett rundt hjørnet, og det er på høy tid å skaffe seg klær og effekter til festen.

Hva med å toppe kostymet med et par virkelig skumle linser i år?

Uansett hva slags fest du skal gå på så er det alltid morsomt med litt forandring. Hva synes du om helt hvite eller blodige, røde linser til halloween? I nettbutikken LensOn kan du velge mellom hele 35 forskjellige helfargede ”crazylinser” uten styrke. Dermed blir det lett å finne linser som passer til ditt kostyme. Linsene kan selvsagt brukes i andre sammenhenger enn til Halloween. Hva med å endre utseendet totalt neste gang du skal på byen? Eller et norsk flagg på øyet til neste landskamp?

Du kan velge mellom hele 35 forskjellige crazylinse-motiver. Fotograf: Ulrika Owesdotter.

Linsene har hull for pupillen og god komfort. Motivet på linsene holdes på plass takket være innebygde balansepunkter. Leveringstiden er 2-4 dager, så det lønner seg å bestille her og nå!

Du finner crazylinsene her

Fargelinser har alltid vært veldig dyre, men nå på senere tid har prisen sunket veldig. Så tidlig som 1939 begynte filmindustrien å bruke fargelinser når de skapte monster og figurer. Marilyn Manson har lenge brukt hvite fargelinser for å skape det perfekte uttrykket. Visste du at Paris Hilton bruker fargelinser hver dag? Hun har egentlig brune øyne, men ville bytte til blå så da var fargelinser et bra valg.

LensOn finner du også et bredt utvalg av vanlige linser uten styrke og farge. Prisene er som regel langt lavere enn det du betaler hos din optiker.

Hva med katteøyne på Halloween-festen? Fotograf: Ulrika Owesdotter.

Klikk her for å se hvor mye penger du kan spare på å bestille linsene din på LensOn.

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Legg igjen kommentar