Ikke la bildene dø på telefonen

Hvis du ikke tar tak nå, blir det ikke gjort.

Bilder har en tendens til å hope seg opp på kameraet eller på mobilen. Vi poster på Facebook, Instagram etc. men vi er ikke like flinke til å samle bilder fra en reise eller sesong i en bok, eller vi utsetter det i det uendelige. Og det er synd, for det er gode minner vi ikke får noen glede av.

forsideLag fotobok her og få 30% rabatt som ny kunde

Enklere enn noensinne
Men det burde ikke være så vanskelig. I dag er det jo egentlig enklere enn noensinne å bare sende inn bildene til en fotobutikk, også kommer blinkskudd og hyggelige minner tilbake pent innbundet i en lekker perm.

Du kan selv bestemme utformingen på fotobøkene du vil ha, hvilke og hvor mange bilder du vil bruke, temaer etc. Det er bare å sette seg godt til rette i godstolen med pc-en på fanget og klikke seg inn på et redigeringsverktøy for å komme i gang.

Bestill en fotobok før 20. august og få én gratis på kjøpet.

En mimrestund
Legg inn ønsket bilder, tekst og utforming og send inn. Vi lover deg at det er en mye morsommere prosess enn man skulle tro når man først er i gang, for du får jo samtidig sjansen til å mimre over alle de gode stundene underveis.

Familieferie

Kanskje kan du få med deg familien og få hele jobben unnagjort allerede i helgen? Det er jo en kjent sak at dersom man utsetter å rydde i bildebunken så hoper det seg etterhvert opp, også blir det så fryktelig mye vanskeligere å komme i gang senere.

Tema eller tidsepoke
Feriebildene kan selvfølgelig også sorteres på andre måter. For eksempel kan de inngå i årboken «Hans 8 – 10 år» eller i årboken til hele familien «The Hansens, året 2014».

Noen lager gavebøker til venner eller besteforeldre og det er også svært populære presanger.

Hos Potobox får du 30 % rabatt dersom du bestiller tre fotobøker samtidig, innenfor rammen av et år, så da vil det være en smart deal for deg som ønsker å lage flere.

hans

Bryllup, dåp og jubileum
Har du bilder liggende fra bryllup, dåp eller jubileum så kan du selvfølgelig lage egne bøker for dette, tilpasset det enkelte temaet.

Eller dersom du skal feire en slik anledning i nær fremtid.

Familiemedlemmer eller venner som jubilerer er det også blitt mer vanlig å gi flotte gavebøker til, fra ting dere har opplevd sammen eller fra hans eller hennes liv alene. Uansett er flotte minnebøker gaver som alltid gleder.

Benytt sjansen i dag og sikre de gode minnene, enten det er til deg selv, barna, familien eller vennene.

Her kan du bestille flotte fotobøker til gode priser i dag.   Nye medlemmer får 30% rabatt på den første bestillingen.

bryllup

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.