Kule dingser til mobilen

Det finnes en haug med produkter som er kompatible med mobilen. Noen er artige, andre er svært nyttige å ha. Under har vi plukket ut ti kule dingser til smarttelefonen.

1. Mipow Power Tube

MIPOW Power Tube 2600 (Lightning version) er en kompakt og unik alt-i-ett bærbar lader for iPod og iPhone og andre mobiltelefoner med  kapasitet på 2600 mAh. Den innebygde USB dock-inngangen gjør gjenoppladningen praktisk og grei, ingen ekstra kabel er nødvendig. LED lysene viser hvor mye batteri som er igjen med et enkelt trykk. MIPOW Power Tube 2600 kan fårs i 2 farger. Sjekk ut produktet her.

dings

 

2. PlayBulb

Denne dingsen er omtalt som et av de mer unike produktene på årets Consumer Electronics Show i Las Vegas av nettstedet Appleinsider. PlayBulb er en morsom, liten enhet som integrerer både en LED lyspære og en Bluetooth-høyttaler som kobles til smarttelefonen eller nettbrettet. Det er bare å skru PlayBulb inn i en helt vanlig lampesokkel og du kan fjernstyre den via en egen applikasjon. Du kan justere lysstyrken, samt streame musikk fra den Bluetooth-enheten du har hjemme. Du kan også bruke PlayBulb som vekkerklokke og stille den til å slå seg av og på slik at du våkner til favorittmusikken. Genial dings for deg som ønsker å imponere kompisene!

playbulb

3. Rhino Shield

Rhino Shield er løsningen som gjør glasset uknuselig. Det ser ut som et tynt klistremerke eller som et gjennomsiktig kontaktpapir. Du setter det på din telefon eller Ipad/tablet og plutselig så har den blitt nesten uknuselig, samtidig som den er like enkel og følsom å bruke. Rhino Shield er ekstremt støtabsorberende, så mye at du kan slå en hammer rett på glasset. En rimelig forsikring for å unngå at dine verdifulle ting ikke knuser!

Rhino Shield

 

4. Wahoo Blue HR

Denne dingsen gjør det morsommere å trene! Wahoo Blue HR pulsbelte er verdens første Bluetooth Smart pulsbelte som gjør din iPhone om til en «all-in-one» treningscomputer, som er ideelt for løpere, syklister og andre treningsentusiaster.

Wahoo Blue HR pulsbelte kobler seg trådløst til din iPhone uten bruk av andre adaptere og gir deg nøyaktig pulsmåling i sanntid via den gratis Wahoo Fitness Appen. I tillegg er pulsmåleren kompatibel med over femti andre populære apper blant annet RunKeeper, Endomondo, MapMyRide, MotionX og 321Run.

wahoo

5. Mirror Power

Portabel mobillader med sminkespeil – perfekt for jenter på farten! Mirror Power er en universal powerbank med USB utgangsport som er kompatibel med de fleste enheter med deres originale kabler. Med bakgrunnslys under frontspeilet, med egen av/på knapp, kan speilet til og med benyttes i mørket. Powerbanken kommer i to farger.

dings

6. Sphere Ollie

Liker du radiostyrte biler og ting med mye fart? Da er Sphero Ollie noe for deg! Den lille roboten suser avgårde, trikser (derav navnet Ollie – et velkjent skateboardtriks), og kan styres via en app som kan lastes ned på både iPhone og androidtelefoner. Ollie er ikke bare rask, men med de store hjulene er den også både robust og har en god fremkommelighet. Gi den til ungene og test hva den virkelig kan! Ollie er definitivt årets kuleste gave til både små og store actionelskere.

dings

7. Moga Pocket Controller

Mobilspill blir mer og mer sofistikerte, og det er ikke nødvendigvis grafikken som holder de beste spillopplevelsene unna, men kontrollen. Det er keitete og knotete å spille mer avanserte spill med touchscreen, og det er dette Moga Pocket Controller fikser. Trådløs spillkontroll til Android med doble analoge styrespaker, fira actionknapper og to skulderknapper!

MogaPocket

 

 8. Sunbell

Sunbell er en norskutviklet flerfunksjonell solcellelampe og mobillader. Med enkle grep kan den tilpasses ulike behov for lys til telttur, hyttetur eller båttur. Det unike designet gjør den til et av de mest allsidige produktene på markedet. SunBell fungerer utmerket som leselampe, taklampe og lommelykt, og ikke minst som en mobillader. Det er overraskende at Sunbell er vinner av den internasjonale prisen for innovativt design, Usability Award 2014, og er nominert til Public Choice Award. 

sunbell

9. iKettle

Tenk deg hvor enklere det kunne være hvis du ikke lenger måtte vente lenge på at kaffevannet skulle koke. Med iKettle, verdens første wifi-baserte vannkoker, er dette irritasjonsmomentet endelig løst. Dette er en vannkoker som styres med smarttelefonen. Du kan våkne til tevann, eller høre hvordan det begynner å koke når du kommer hjem fra jobben. Du finner den her.

iKettle

 

10. Withings Blodtrykksmåler

Du trenger ikke lenger å gå til legen for å få sjekket blodtrykket. Med blodtrykksmåleren Smart fra Withings kan du ha full kontroll på blodtrykket i komforten av ditt eget hjem. Dette er en helautomatisk blodtrykksmåler med oscillometrisk målemetode. Den forenkler de daglige målingene og registreringen av blodtrykk og pulsfrekvens. Verdiene overføres til din smarttelefon eller nettbrett via Bluetooth, og du kan evaluere dem og følge utviklingen i gratisappen til Withings.

dings

 

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.